Нова година с йога и медитация в Тайланд и Камбоджа

В края на тази година се отправяме към още едно красиво и почти девствено място, за да посрещнем Новата година сред безкрая на океана и златната светлина на Слънцето.

10 дни в уютни къщички на брега на Сиамския залив на остров Ко Панган в Тайланд, в които да се слеем с безвремието и радостта от това да свържем в едно себе си, природата и силата на настоящето. 

И въпреки че в дните на пълнолунието Ко Панган привлича много млади хора от цял свят за своеобразното „full moon“ парти, тук има изобилие от красиви и спокойни плажове за всички, които търсят обратното на безкрайните купони. Именно на един от тях са и нашите къщички, а привилегията те да имат собствен плаж е особено ценна в дните около Нова година, когато има традиционен прилив на туристи.

Тук ще посрещаме деня си с йога на брега на океана и ще го изпращаме с медитация отново там или в близкия будистки храм. През деня ще се разхождаме в джунглата, ще плуваме сред пъстрите рибки, ще се учим как да приготвяме тайландски ястия, ще се наслаждаваме на вкусни плодове и разпускащи масажи. 

На това място ще останем между 24.12 и 02.01, когато ще поемем към Банког – един от най-величествените градове в Азия, където ще останем три дни, за да се потопим в пищния Голям дворец и прочутите храмови комплекси на Стария кралски град Ратанакосин, да усетим духа на реката Чао Прая и местите хора, живеещи там, да се загубим сред огромния пазар на красиви стоки от всички краища на Тайланд.

Последна спирка от пътешествието ни е Камбоджа – три дни сред стотиците храмове на Ангкор Ват  – столицата на древната кхмерска държава.

Кога: 23 декември 2017 - 07 януари 2018

Цена: 1110 евро, от които:
-1000 евро е стойността на нощувките и закуските, коледната и новогодишни вечери, самолетните билети за вътрешните полети, ферибот, трансфери, вход за храмовия комплекс в Анкор Ват.
- 110 евро е цената на практиките по йога и медитация и цялостната организация на пътуването.

Цената на самолетния билет от София до Банког и обратно се заплаща отделно.
Пътуването се осъществява с помощта на туристическа агенция Премиер турс.

За допълнителна информация: Даниела – 0988 357 813 и Мариана – 0888 363676   

Водещ: Даниела Събева