Летен елексир с Деви и Селина

Присъедини се към Деви и Селина за техния годишен летен елексир във Варвара!

Представи си дълги дни на плажа, практика на платформа над плискащите се вълни, закуски и вечери до морето, изпращане на Слънцето с благодарност, вълнуващи мигове с освободени хора, посещение на свещени места, пеене, танцуване, йога, медитация, плуване, терапии, ароматни моменти, разговори под звездите.

Ние сме подготвили разнообразни практики, които да ревитализират и подмладят тялото ти, да дадат така жадуваната свобода на душата ти, да измият целия стрес от градското ежедневие.
Каним те в племето на свободните хора, където можеш да бъдеш себе си, онова най-истинско себе, което те чака търпеливо в дълбините ти. Ще научиш, но и ще забравиш, ще практикуваш и ще се забавляваш, ще подходиш отговорно към себе си, но и ще се разтовариш безкрайно. Защото радостният живот е балансът между противоположностите, ще опиташ от всичко, за да останеш със себе си.

Много е вероятно да ти хареса да живееш в момента, да трансформираш тежките енергии в лекота, да вдъхнеш аромата на свободата и да я вземеш в куфара си на тръгване обратно към живота ти.

Мястото за практиките е уникално, точно на плажа, сгушено до скалите, над пясъка, до вълните, които ще ни поканят да пояздим ежедневието в техния ритъм.

Настаняването е в местен семеен хотел с басейн, на кратко разстояние от плажа, където ще са практиките и храненто.

Кога: 6-13 август 2017

Къде: Варвара

Цена: 670 лв., която включва:
- 7 нощувки в двойна стая в малък кокетен семеен хотел с басейн
- 7 закуски и вечери
- Всички практики с Деви и Селина ( сутрешни и вечерни, ритуали, посещени на свещени места)

Транспорт: Комбинираме се по коли. Който разполага с автомобил взима тези без и си делим разходите.

Записване: Местата са ограничени и вече наполовина заети. Може да запазиш своето със заплащане на капаро от 200 лв. на:

BG93STSA93000021795092
Банка ДСК
Теодора Рачева

Moже да заплатиш капарото и кеш в център Мандала на бул. Мария Луиза 58.
Капарото е невъзвръщаемо 1 месец преди събитието. От 3 до 1 месец преди събитието 50 % от капарото е възвръщаемо.

Повече информация: 0894488808, deviflow108@gmail.com

Водещи:

Деви

Селина Галери е квалифициран лингвист, езиков терапевт, йога учител и интуитивен готвач. Тя преподава знанието си с дълбочина и страст, опирайки се на години следване и практика. Тя е изключотелно благодарна за срещата и обмена с вдъхновяващите си учители по йога, както от традиционната индийска линия (Бихарската школа, Ащанга Майсор стил, Айенгар) така и от западните съвременни йога течения (Шива Реа, Туи Мериджан, Макс Стром и много други).
Селина е водила йога тренинг за учители в Парацелус Натуропат в Кемптен, Германия за 7 години, а сега основно преподава в Мюнхен, Германия и пътува. Тя е преподавала част от виняса модулите на Шива Рей и Мишел Бери.
С преподаването, тренингите и ритрийтите, които води, тя окуражава духовното и личностно израстване чрез култивиране на любов към себе си, приемайки всичките си несъвършенства от позицията на по-висшата си същност.