Разпери Криле: Програма за Осъзнаване, Пускане и Претворяване

„Разпери криле“ е умело структурирана програма, чиято цел е да те срещне лице в лице с реалността, такава каквато е тя в теб. Да те отведе до твоето минало в едно защитено пространство, да те докосне до твоя най-дълбок вътрешен свят, в който живее и болката и потенциала ти, и да ти помогне да изследваш, да станеш откривател на собствените си блокади по пътя към лекотата. Тази програма не предлага бързи решения, а дълбочина, вглеждане, признаване и пускане. Затова и нейната трайност е 9 месеца, разделени в 3 модула, като е структурирана така, че да е достъпна за всеки работещ. 

За кого е тази програма?
За всяка жена, която търси позитивната промяна в личен, социален, професионален план, която иска да гребе от живота с пълни шепи и е готова да работим заедно, за да разгърне максимално потенциала си за един осъзнат, пълноценен и щастлив живот.

Всички знаем за борбата, през която какавидата минава, за да се превърне в пеперуда. Нужно е да настъпи точният момент, да са налице подходящите условия и пеперудата сама да разкъса пашкула си, за да разпери криле. Аз преминах през този процес и сега мисията ми е да създам условия за теб да кажеш ДА на ПРОМЯНАТА. ДА означава да си в съгласие. Да си съгласен с мястото, на което се намираш в момента и от това съгласие да започне МЕТАМОРФОЗАТА. 

Много често ние не харесваме мястото, на което сме и искаме промяна, за да избягаме, вместо да се усъвършенстваме. Това е огромна разлика в изходната позиция. Борбата, която прави крилете на пеперудата силни и годни за полет е лесната част, която всички добре познаваме, защото сме закърмени с идеята да се борим, за да постигаме. Но да се отпуснеш в борбата, да кажеш ДА на борбата, съзнавайки, че тя изковава силата ти, е вече крачка напред. 

В тази програма ще засегнем всички основни житейски и духовни теми. Ще преминем през 3 ключови процеса, обособени в три модула, в рамките на няколко месеца. Идеята е, че аз не вярвам в това да се заобичаш за няколко дни, да отслабнеш или да си хванеш нов мъж само с щракане на пръсти с еди коя си уникална практика... Аз вярвам, че трансформацията е процес за цял живот. Затова искам първо да те потопя в дълбоко себеизследване и когато си прозряла в себе си, да ти предложа промяна. Най-сигурния начин да се провалиш е като искаш веднага промяна. Важно е да поседиш първо в откритието си, да приемеш това за себе си и естествено да се трансформираш. Затова първо е опознаването и приемането, във втори модул работим с дълбоките лоялности и връзки, и чак в трети модул претворяваме. 

ТРИТЕ МОДУЛА: 
  • ОТКРИВАНЕ, ОПОЗНАВАНЕ И ОТДАВАНЕ - Защото няма как да промениш нещо, което не познаваш добре. 
  • ПРИЕМАНЕ, ПОДОБРЕНИЕ ИЛИ ПУСКАНЕ - Няма смисъл да носиш на гърба си миналото, тежестите и несгодите, които дори не са твои. 
  • ПРЕСЪЗДАВАНЕ, ПРЕТВОРЯВАНЕ И ПРЕГРЪЩАНЕ - Съграждане на новия ти свят, в който това, което искаш и това което се случва са в пълен унисон. Ти сам направляваш живота си, независим от чужди влияния, но с огромно уважение към миналото. 

ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ КАКВО ВКЛЮЧВА ВСЕКИ МОДУЛ + ЦЕНИ ЩЕ НАМЕРИШ ТУК: 
http://deviflow.com/programa-razperi-krile/

Каня те на една МИСТИЧНА МЕТАМОРФОЗА, в която ще се вкорениш, ще плуваш, ще се запалиш, ще дишаш любов, ще изричаш мъдро ИСТИНАТА, ще прозираш отвъд, ще станеш едно с КРАСОТАТА!

Как аз ще ти помогна да полетиш?
Моята Супер Сила е да се оставям на вълните на промяната без страх. Преминах през дълбочината, за да достигна лекотата. Тази ми способност ме преведе през бурните години на търсенето и ми помогна да сътворя за себе си и за хората, около мен една алтернативна реалност. Център Мандала и Тринити са два от проектите ми, които са в служба на много хора по пътя към по-смислен живот. Моят път премина през партита, катаклизми и обрати, бизнес кариера, предприемачество, йога, констелации, медитации, трансформации, енергийни иницииации, дихателни сесии, аромати, сетивни преживявани,танци, световни странствания и завръщания към сърцето. Всички тези опитности ме правят добър навигатор по пътя към себеосъзнаването и израстването. И сега съм тук пред теб, за да полетим заедно и да припомним на света колко е важна КРАСОТАТА, която струи от нашите очи. 

ФИНАЛЪТ ЩЕ Е ГРАНДИОЗЕН: Всяка от нас ще преживее истински свободен полет. Групово посещение на Аеродиума в София. Разпери Криле и полети в красотата на живот, раждащ се всеки миг от силата на ЛЮБОВТА ти. 
Цена на свободното летене: 60 лв. 

Приготви си един изключително красив тефтер, в който да записваш прозренията си по пътя. Качи се на лодката и се остави на вълните, за да позволиш на живота да те носи доброжелателно. 

~ Деви 

ВАЖНО: Групата ще е малка, за да може да се работи индивидуално, така че запази навреме своето място. Практиките на живо ще се състоят или в център Мандала (www.yogamandala.net) в София, или в Тринити ритрийт хаус (Априлци) или в Симеоново, в къщата ми. 

За въпроси и записване: 
deviflow108@gmail.com
www.deviflow.com

Записването става с превеждане на капаро, или цялата сума, за да ползваш 5-те % отстъпка.