"Духовна тантрична сексуалност" с Дармананда от Агама йога

Тантра е система за духовно развитие на повече от 6000 години, която обгръща всички страни на живота. Потопете се в неостаряващия, мощен път на Тантра и започнете солидна практика с ясна основа, която разкрива тантричната сексуалност.

Уъркшопът "Духовна тантрична сексуалност" обхваща значението на сексуалната енергия от еволюционна гледна точка, нейното запазване и култивиране с цел лична трансформация и духовно израстване.

Участниците ще изучават тантричния оргазъм и ще разберат как да го изградят чрез осъзнаване и разбиране на тантрични техники като сублимация, задържане, трансфигурация и други. За подкрепа ще има и Хата йога практика, която ще подобри сексуалната жизненост и виталност. Това пътуване стартира от АБВ и достига до сложни тантрични познания.То е за всеки, който иска да научи сексуалните тайни на вековете и да открие истинския ключ към сексуалния екстаз. Изследвайте мистерията на духовната еротика и трансформирайте правенето на любов в животопроменящо, освобождаващо духовно преживяване!

Обучението се провежда за втори път в България. Ще се води на английски език.

Акценти от семинара:
  • Какво съвременната сексология не ви казва
  • Как да се достигнат нови нива от сексуалността
  • Какво е енергия и как да я използваме в правенето на любов
  • ​Обяснения на 7 вида женски оргазъм
  • Разликата между оргазъм и еякулация при мъжете
  • Какво е сексуално въздържание и как може да бъде достигнато
  • Разбиране на кривите на удоволствието и полярността в любовта
  • Практики по трансмутация и и сублимация и много други

За Дармананда Маймон:
Дармананда е Старши йога преподавател от школата "Агама йога" в Тайланд. Роден е през 1977 година (зодия Риби) в Израел. Той открива йога и Тантра през 2001 г., благодарение на брат си Сомананда. И навлиза в практиката по-сериозно през 2003 г., когато се включва в семинар по Трика Медитация, воден от Свами Вивекананда в Гърция. Tова 3-седмично обучение коренно променя живота му и погледа му над духовността и йога, за което Дармананда остава вечно благодарен на Свами. 
Година по-късно Дармананда започва да води Лая йога медитации в Тайланд, а през 2005 той вече е лицензиран йога учител. Понастоящем той преподава и практикува основно Кундалини йога и методи от Кашмирския шиваизъм, които се вписват добре в съвременния живот. Тези Тантристки учения показват, че е възможно хората да се наслаждават на красотата на живота, докато практикуват йога и медитация, достигайки до извисени състояния на съзнанието.
Дармананда най-много цени способността, на която Агама йога го е научила, да предизвиква различни състояния на съзнанието си в съответствие с чакрите, както и да помага на другите да се научат на същото, за да се развиват духовно и за да бъде света по-добро място.   

Повече информация за Агама йога и Тантра, вижте тук, на английски:
http://www.agamayoga.com/tantra​

Клипове за Тантра със Сомананда (Дармананда преподава същото):
Кога: 21 - 23 април 2017 
Програма:
21 април - петък - 19:00 до 22:00
22 април - събота - 09:30 до 20:00
23 април - неделя - 09:30 до 20:00

Къде: Йога Дивали, бул. Витоша 91, София 

Цена: 290 евро
За българи цената е по-ниска от стандартната, при внасяне на капаро до 10 април! Очакват се участници от различни държави.
Предвидени са специални отстъпки за:
- участници от други семинари по Тантра, организирани от БАТ (свържете се с организаторите за повече инфо)
- групи от 5 човека и повече (свържете се с организаторите за повече инфо)
- абонати на HomeYoga.bg - 10% остъпка от редовната цена

Организатор: БАТ - Българска Асоциация по Тантра
За информация и записване: Елена Бочева - 0988750486, Дева Мукта - 0889202107, Фил Дамянов - 0899121602