Фестивал на изобилието: Избери своята истина

Коя истина живееш? Чия истина живееш? Предполагам, ще се съгласиш - истината е много субективно понятие. Често се случва едно и също събитие да се възприеме по различен начин от различните хора, които са станали свидетели.

Всеки пречупва света през собствената си призма и това е напълно естествено. Въпросът е с каква призма е екипирано твоето съзнание? Как виждаш ти своята истина? Какви истории си разказваш, според които правиш или не правиш определени действия в живота си?

За съжаление често се оказва, че живеем истина, която не ни служи. Дори напротив, пречи ни да живеем с радост и баланс, да напредваме в кариерното си развитие и да имаме вътрешната удовлетвореност, която заслужаваме.

Има и добра новина - винаги можеш да си избереш истината, според която да живееш. Да я промениш към нещо по-добро, по-различна призма, която ти позволява да видиш повече нюанси и да установиш баланса си.

Ако искаш да:
  • осъзнаеш на дълбоко ниво според каква истина живееш в момента
  • как това ти помага или пречи в живота ти
  • как да промениш неработещите елементи от тази история и
  • да сътвориш своята нова истина, която да препрограмира съзнанието ти за успех, щастие, баланс и удовлетвореност
заповядай в център Мандала на Фестивал на изобилието!

Точно това е мисията на това пролетно издание на любимия ни фестивал и неслучайно избрахме слогана "Избери своята истина" и датите - 1 и 2 април. Във всеизвестния Ден на шегата, когато милиони хора по света измислят забавни лъжи, за да се пошегуват с приятели, ние ще ти дадем възможността да избереш. Да избереш в Лъжа ли искаш да живееш или в Истина, която работи за теб. Присъедини се към нас и нека използваме мощната енергия на пролетното събуждане, за да извършим вътрешната си трансформация към Новата си истина!

Кога: 1-2 Април

Къде: Център за цялостна трансформация Мандала, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

Запази своето място сега и спести 10 лв!

Цени до 31.03:
еднодневен пропуск - 25 лв
двудневен пропуск - 35 лв

Цени в деня на събитието:
еднодневен пропуск - 35 лв
двудневен пропуск - 45 лв

За билети и Програма на фестивала:
http://yogamandala.net/events/festival-na-izobilieto-izberi-svoyata-istina/