Ритуално получаване на сила по женската линия

Всички ние сме дошли на земята благодарение на нашите майки и бащи, на техните майки и бащи, на техните и т.н. до началото на Сътворението. И ако физическото отделяне от майката се случва по време на раждането, то емоционалното отделяне може да отнеме цял живот (д-р Менис Юсри). С този женски кръг ще ознаменуваме началото на пролетта – сезонът на новото раждане на живота. Ще празнуваме живота чрез ритуално получаване на сила от нашите предци по женска линия, които са я притежавали, за да можем да се реализираме като пълноценни жени. Много често в живота не ни достига сила, за да намерим реализация като жени, тъй като някъде в рода ни е имало страдание и потока на сила е бил прекъснат. 

Женската сила се различава от мъжката, тя не е сила в класическия смисъл на думата. Силата на жената е в нейната мекота, в нейната способност да създаде уют и красота около себе си, в нейната творческа изява, в начина по който тя трансформира чрез любовта си, в нейната магнетична енергия. Когато жената трябва да отстоява границите си или да защитава дома и рожбите си, само тогава тя може да се превърне в дива котка, в борбена Амазонка, в безпощадна Дурга, която с един размах да разгроми противника си. Но тази сила е деструктивна за жената ако е постоянното й състояние. Когато жената прегърне своята женственост, в живота й потича сладост и изобилие, които идват към нея без усилие. Жената не е създадена да се бори, да се състезава и да носи мъжки отговорности. Когато жената работи дълги часове, за да осигури прехрана на семейството, блясъкът в очите й угасва. За жената е най-важно да намери своя изгрев, своята мисия, да реализира своята мечта и така да получава възнаграждение за работата си, водена не от нуждата, а от вдъхновението си.

В този кръг ще се докоснем до истинския женски извор, като получим благословия от онези предци, които са притежавали тази сила и са живели щастлив, благодатен и смислен живот.
Тази сила ще можем да използваме в живота си за придвижване към онази най-съкровена цел, която чака тихо в сърцето да бъде открита и реализирана. 

Програма:
14:00 – Посрещане със смути
14:30 – Интро и кръг на споделяне – Моята женска сила и нейното проявление. Оракулски карти – Мисията на живота и Мъдрост от Оракула. Медитация.
15:30 – 17:00 Ритуално получаване на женска сила
17:00 – 18:00 – кръг споделяне, танци и екстаз.
Ако имате нефритени яйца, моля носете ги за последната фаза на ритуала.

Кога: 26 март 2017
Къде: София, кв. Симеоново, ул. Дядо Йоцо 3А

Цена: 30 лв.
Водеща: Деви
С предварително записване онлайн на:
http://deviflow.com/event/ritualno-poluchavane-na-sila-po-zhenskata-linia-za-otkrivane-na-lichnata-misia/