Зимен йога елексир - второ издание

С Деви, Селина и гост Фея 

След двата изключително успешни летни йога елексири и един зимен уикенд елексир решихме да ви зарадваме и с второ зимно издание. В този уикенд елексир ще се потопим в природата и ще си отделим време отново да се свържем със себе си, с радостта, силата и интуицията на женското начало. Заедно ще се насладим на нашия пълен спектър на изразяване, чрез йога и медитативни практики, които ще ни свържат отново с нашата прекрасна същност и ще ни подготвят за бурни времена, тъй като се движим към края на годината. В събота ще има клас по интуитивно готвене, където ще експериментираме с вкусни вегетариански ястия, за да е богата масата ни в навечерието на Коледа. Възможност за тай масаж, гледане на оракулски карти, сауна сесия и много топли моменти край камината. 

Къде: Тринити ритрийт център, Априлци

Кога: 13 - 15 януари

Цена: 220 лв.
Включва 2 нощувки в тематична стая, 2 вкусни, веджи закуски, обяди и вечери, 1 мини семинар “Интуитивно готвене” със Селина, 2 сутрешни виняса флоу практики със Селина и Деви, 1 ритуална ин йога сесия с аромати.

Цени за допълнителни услуги: 
Тай масаж - 60 лв. 
Сауна сесия - 10 лв.    

За записване: info@trinityretreathouse.com, 0894 488 808

Вашите домакини:

Деви

Селина Галери е квалифициран лингвист, езиков терапевт, йога учител и интуитивен готвач. Тя преподава знанието си с дълбочина и страст, опирайки се на години следване и практика. Тя е изключотелно благодарна за срещата и обмена с вдъхновяващите си учители по йога, както от традиционната индийска линия (Бихарската школа, Ащанга Майсор стил, Айенгар) така и от западните съвременни йога течения (Шива Реа, Туи Мериджан, Макс Стром и много други).
Селина е водила йога тренинг за учители в Парацелус Натуропат в Кемптен, Германия за 7 години, а сега основно преподава в Мюнхен, Германия и пътува. Тя е преподавала част от виняса модулите на Шива Рей и Мишел Бери.
С преподаването, тренингите и ритрийтите, които води, тя окуражава духовното и личностно израстване чрез култивиране на любов към себе си, приемайки всичките си несъвършенства от позицията на по-висшата си същност. 

Програма

13 януари (петък)

19:30 - Пристигане, настаняване и вечеря
20:30 - Дълбока релаксация и шаманска сесия

14 януари (събота)

08:00 - Флоу йога с Деви и Селина - Свещено путешествие до сърцето
10:00 - Закуска
11:00 - 14:00 - Разходка в природата, свободно време за релакс, масажи, четене на астрологични карти, гледане на таро карти
14:00 - Обяд
15:00 - 17:00 - Ритуална Ин йога сесия с аромати, масажи на много ръце
17:00 - 20:00 - Семинар “Интуитувно готвене”
20:00 - Вечеря
21:00 - Според нуждите на групата има две опции - йога транс денс или констелации

15 януари (неделя)

08:00 - Флоу йога
10:00 - Закуска
11:00 - 13:00 - Разходка в природата, свободно време за релакс, масажи, четене на астрологични карти, гледане на таро карти
13:00 - Обяд
14:00 - Кръг на споделяне и отпътуване