Зимен йога елексир

Зимен йога елексир с Деви и Селина 
гост астролог и таро Моника Монова 

С флоу и ритуална ин йога, интуитувно готвенe, масажи, гледане на карти, астро препоръки и много топли моменти край камината. 

След двата изключително успешни летни йога елексири, решихме да ви зарадваме и със зимно издание. В този уикенд елексир ще се потопим в природата и ще си отделим време отново да се свържем със себе си, с радостта, силата и интуицията на женското начало. Заедно ще се насладим на нашия пълен спектър на изразяване, чрез йога и медитативни практики, които ще ни свържат отново с нашата прекрасна същност и ще ни подготвят за бурни времена, тъй като се движим към края на годината. В събота ще има клас по интуитивно готвене, където ще експериментираме с вкусни вегетариански ястия, за да е богата масата ни в навечерието на Коледа. Възможност за четене на наталната астро карта, гледане на таро и оракулски карти, сауна сесия. 

Къде: Тринити ритрийт център, Априлци

Кога: 16 - 18 декември

Цена: 216 лв. - включва 2 нощувки в тематична стая, 2 вкусни, веджи закуски, обяди и вечери, 1 мини семинар “Интуитивно готвене” със Селина, 2 сутрешни виняса флоу практики със Селина и Деви, 1 ритуална ин йога сесия с аромати.

Цени за допълнителни услуги: 
Четене на натална астро карта - пълен психологически профил от Моника - 70 лв 
Гледане на таро / оракулски карти - дарение 
Сауна сесия - 10 лв   

За записване: info@trinityretreathouse.com, 0894 488 808

Вашите домакини:

Деви

Селина Галери е квалифициран лингвист, езиков терапевт, йога учител и интуитивен готвач. Тя преподава знанието си с дълбочина и страст, опирайки се на години следване и практика. Тя е изключотелно благодарна за срещата и обмена с вдъхновяващите си учители по йога, както от традиционната индийска линия (Бихарската школа, Ащанга Майсор стил, Айенгар) така и от западните съвременни йога течения (Шива Реа, Туи Мериджан, Макс Стром и много други).
Селина е водила йога тренинг за учители в Парацелус Натуропат в Кемптен, Германия за 7 години, а сега основно преподава в Мюнхен, Германия и пътува. Тя е преподавала част от виняса модулите на Шива Рей и Мишел Бери.
С преподаването, тренингите и ритрийтите, които води, тя окуражава духовното и личностно израстване чрез култивиране на любов към себе си, приемайки всичките си несъвършенства от позицията на по-висшата си същност. 

Моника Монова е следвала статистическа макроикономика в Есен Германия. През последните 4 години се е посветила на астрологията и митологичните измерения на душата. Посещава астро класовете на Ралица Сърцаранова и е последовател на астропсихологическата школа на Лиз Грийн, основателката на Astro.com. Моника се интересува от личната мандала на съзнанието и от древните архетипни енергии, които изграждат персоналната решетка от проекции. По този начин разчитането на наталната (рождената) астрологическа карта е ключ към по-дълбоко себепознание, себеприемане и себеутвърждение.

Програма

16 декември (събота)

19:30 - Пристигане, настаняване и вечеря
20:30 - Кръг на запознанство и взаимни масажи

17 декември (неделя)

08:00 - Флоу йога
10:00 - Закуска
11:00 - 14:00 - Разходка в природата, свободно време за релакс, масажи, четене на астрологични карти, гледане на таро карти
14:00 - Обяд
15:00 - 17:00 - Ритуална Ин йога сесия с аромати
17:00 - 20:00 - Семинар “Интуитувно готвене”
20:00 - Вечеря

18 декември (понеделник)

08:00 - Флоу йога
10:00 - Закуска
11:00 - 13:00 - Разходка в природата, свободно време за релакс, масажи, четене на астрологични карти, гледане на таро карти
13:00 - Обяд
14:00 - Кръг на споделяне и отпътуване