Ритуални сесии с йога, етерични масла и утвърждения: Встъпване в силата и високите вибрации

С Деви и нейните асистенти-феи, 
с маслата на doTERRA International и 11 MOONS


Ти държиш ключа към всички врати в твоя живот. Тази практика ще ти даде ключът към силата на живота, към извора на жива енергия, към дефиниране на границите ти. 

Звучи странно нали, да встъпиш в силата си докато релаксираш? Да, но всъщност точно моментите на релаксация ни позволяват да преосмислим и интегрираме онези аспекти, за които работим по време на активните фази. Например ако усещаме, че ни липсва лична сила, че имаме трудности за които нямаме енергия, че не можем да реализираме потенциала си като жена / мъж, че нямаме силата да бъдем пълноценни родители, че все не ни достига не@що, за да бъдем щастливи - всичко това са показатели, че енергията ни изтича. 
Много често, без дори да осъзнаем това, за нас се закачат енергийни същности, които черпят от запасите ни. И ако ние не се зареждаме ежедневно, не си правим защити или не сме в състояние на любов, лесно можем да станем жертви на енергоизтичане. 

Има наистина прости и достъпни, но и много ефективни техники, чрез които да държите енергията си висока и които с радост ще споделим по време на практиката. 

И както винаги ще бъдете обгрижени, масажирани, отпускани и намазани с омайни аромати, които да ви помогнат да възвърнете енергията и вътрешното си сияние. 
Защото най-голямата тайна е, че животът ни процъфтява, когато ние се погрижим първо за себе си…

Ще получите ароматни картончета с утвърждения, които да носите с вас и да кодирате нови, високоенергийни послания на мясотото на страховете, неувереността, гнева, завистта, обидите и другите ниски емоции. 

Ще ви дадем практически насоки как да излизате бързо от дисхармонични състояния на стрес, депресия, апатия и др. 

И най-важното ще си подарите истинско блаженство тук, на Земята. Всички го заслужаваме :) 

Къде: Мандала - център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

Кога: 27 ноември, 11:00 - 13:00 ч.

Цена: 15 лв (ако имате карта доплащате 5 лв)

За записване: info@yogamandala.net, 0894 488 809

Водещ: Деви 

Повече за маслата: www.11-moons.com