Ритуални сесии с йога, етерични масла и утвърждения: Еволюция и игра

"Ритуални сесии с йога, етерични масла и утвърждения" е поредица от 12 практики в хода на годината, включващи всичко, от което имаме нужда, за да поддържаме енергията си висока и в резонанс с живота.12-те месеца на годината са изпълнени с различен заряд и ни предлагат възможност да се разгръщаме интелигентно, в унисон с циклите на природата и енергията на сезоните.

Използването на етерични масла от древността се счита за лечебен холистичен метод. Етеричните масла улавят есенцията, духа на растението и могат да балансират физическото тяло, емоциите, мислите и да ни повдигнат духом. Миксът от техники, които Деви използва са плод на нейните обучения, преподаване и лична опитност през последните 14 години.

Темата на сесията през ноември е: Пътешествие до храма на душата през портала на насладата

Практика: Тантрически дихателни техники, практики, йога и игри по двойки 

Етерични масла на doTERRA: микс Serenity и Elevation, ветивер, грейпфрут, иланг-иланг, пачули, цитрус блис 
Чакри: всички, с фокус на 2-ра
Утвърждение: Чрез играта, аз каня радостта в себе си. 

Кога за последно имаше духовно преживяване през играта? Успяваш ли да свържеш двата свята - сетивната наслада с духовното извисяване? Какъвто и да е отговорът ти, те каня на едно пътешествие към насладата и блаженството, които да срещнеш точно тук в тялото си. Чрез ин йога с аромати, взаимодействие с партньор, съчетано с вглъбяване в себе си, утвърждения, музика и карти ще създадеш една нова картина на смисъла на съществуването в радост. Защо да отлагаш радостта, като тя е точно тук, в този момент и веднъж намерил вратата към блаженството, тя ще е отворена във всеки миг, когато си готов да бъдеш себе си и да се споделяш със света точно такъв, какъвто си. 

“Ин йога (от ин и ян) е като меката прегръдка на майката, в която се сгушваш след като цял ден си бил потопен в океана на задълженията, грижите и малките емоционални кризи на ежедневието. Ин е връщане към себе си, работа отвътре навън, напълно различен начин на осъзнаване и общуване с тялото. Ин е естественият отговор на ян.”

Къде: Мандала - център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

Кога: 8 ноември, 18:30 - 20:30 ч.

Цена: 15 лв (ако имате карта доплащате 5 лв)

За записване: info@yogamandala.net, 0894 488 809

Водещ: Деви