Вулканична сила – йога ритрийт на Санторини

На този епичен вулканичен остров ще се свържем с извора на сила, който бълбука във всеки от нас. Топлите черни, бели и червени пясъци, замечтаващите залези над Калдерата и балансиращите йога праткики ще бъдат наше естествено ежедневие. Плуване в минерални води, извиращи в самото море, скокове от скали, медитации по залез ще са само част от активностите, които ще преживеем заедно.

Този ритрийт ще посветим на генериране на сила, която служи на живота. Ще призовем обратно да се влее в нас енергията, която сме отдали или загубили в житейски ситуации, които са взели част от нас. Ще си припомним колко сме могъщи, ще почитаме Слънцето и ще черпим от неговия огнен заряд. Ще подарим на тялото си топлина, на душата си – Прана, а на умът си – истински покой.

На 22 май е майското пълнолуние, което ще отпразнуваме с екстатични танци под небето. 

Ще практикуваме:
- Виняса флоу йога / Ин йога
- тай масаж
- медитации
- екстатични танци на пълнолуние
- при желание от групата – Акро и партньорска йога

Цена на човек, която включва 5 нощувки в прекрасния хотел Marilla Village с басейн и близо до плажа, 5 закуски и всички практики:
- 1 студио за двама - 340 евро на човек
- 4 апартамента при двойно наставяне - 420 евро на човек 
4 апартамента при тройно настаняване - 360 евро на човек
- 2 луксозни апартамента при двойно настаняване - 470 евро 
- 2 луксозни апартамента при тройно настаняване - 420 евро на човек 
Хотелът може да разгледате на http://www.marilliavillage.com

Транспорт: можем да се комбинираме по коли и да пътуваме до Атина, а оттам с ферибот.
За самолетен транспорт, може да съдействаме за билети.
С любезното съдействие на туроператор Дан-Теа.

За записване и информация: 0894488808, teddy@yogamandala.net
Записването става само със заплащане на 30% капаро до 15 март.

Водещи: Деви и Мокша

Деви умело вплита мъдростта на констелациите с мистиката на йога, лечебният ефект на етеричните масла и силата на мисловните утвърждения. Нейният живот е въплъщение на това, което споделя в часовете си. 8-годишният опит в преподаването плюс 13-те години лична практика са стабилна основа, върху която тя надгражда чрез креативността на потока, който следва в сесиите си. Часовете й са изтъкани от магическо преплитане на йога, медитация, пранаяма, работа с кристали и звуци, мудри и вселенски мъдрости, представени по един лек, но провокиращ начин. Деви е изучавала йога и медитативни техники в Идния, Непал, Бутан, Бали, САЩ и много други места по света, което оформя способността й да среща Изтока и Запада в часовете си. Тя е завършила 200 часов трейнинг с Шива Рей за преподаватели и е асистирала на старши преподаватели по Прана флоу навсякъде по света.

Moкша се среща с йога преди повече от 12 години, изпълнени с интезивни обучения и пътувания по света. Той изучава аюрведа, практикува Юмейхо и Зен Тай Шиацу, и е международно сертифициран преподавател по Крия–хатха йога и пранаяма. Завършил е курс „Yogic studies 1 & 2” към Бихарската школа за йога. Мокша е развил индивидуална йога-терапевтична програма, която предлага на своите пациенти. Според индивидуалните им нужди, добавя основни физически, медитативни и дихателни упражнения.