Духовно пътуване: Мир - моята истинна реалност

Едно пътуване през недокоснати кътчета на планетата Земя, там където са се отказали от армия, защото вярват, че нямат нужда от защита – Коста Рика. Пътуване, което се роди в сън и продължи своето възрастване в медитации, послания и среща с подходящите хора. Каним ви на приключение, което ще бъде различно от всяко друго!

Дванадесет дни и нощи под небето на Коста Рика, в прегръдката на джунглата, посрещащи и изпращащи вълните на Тихия океан. Притихнали в себе си, извървяващи пътищата до активните вулкани, преминаващи през чистите реки, срещащи се с животните в техните естествени домове. Коста Рика в превод означава „Богатият бряг“ и ние в прекия и преносен смисъл ще преживеем това богатство, като наша истина. Там на брега на това, което искаме да пуснем от себе си и на това, което ще измечтаем и превлечем в живота си, ще намерим точката, която държи баланса ни. Онзи баланс, който ще ни донесе МИР – истинската реалност на Аз-а ни.

Това пътуване е за тези, които са готови да практикуват „простота“, да отварят очи сутрин не чрез аларма, а от гласовете на пробуждащата се джунгла, да отворят сърцето си в сърцето на Майката Земя. Пътуване насочено навътре, във възможно най-естествена среда. Далеч от всичко познато. То не е за тези, които очакват лукс, защото в Коста Рика всичко е доближено до природата. Избрахме място, което е едновременно в джунглата и на брега на Тихия океан. Късче от Земята, което ще ни позволи да познаем себе си в своя истински облик, този на мира във всичките му аспекти. 

Ние ви предлагаме приключение в 12 дни и нощи. Защо 12? Учителят Петър Дънов казва:

Числото 12 е завършване на еволюцията. Числото 12 е идеал на човешката душа за един разумен, мъдър живот. В числото 12 имаме предимство на мощните сили в природата. 12 е число на хармония. 12  - спасително положение. 12 - показва пътя, по който вървят майката и бащата. Числото 12 играе важна роля в живота. Имаме 12 месеца, 12 зодиака, 12 израелски племена, 12 врати в Откровението на Йоана и т. н. Числото 12 показва методи, сили, чрез които човек може да работи, да се развива. Ако някой боледува, трябва да се лекува с елементите на тези сили. 12 - число на благоприятни условия. Бащата и майката са тук, а синът го изпращат от дом в дом, да учи. За да се реализира каквато и да е ваша идея, ви трябват 12 часа.“ 

И ето нашите дванадесет:
Девет нощувки със закуски в еко хотел на брега на океана. В този девет-дневен престой ще имаме възможност да посетим национални паркове, остров Туртуга, да извървим пътеки през джунглата до красиви реки и водопади, по време на отлива да стигнем до един обсипан с магичност остров, да танцуваме салса, да хапваме органична храна  и още, и още ...
Две нощувки със закуски в подножието на действащия вулкан Аренал, формиран преди 7000 години. Ще се потопим в термалните извори и ще преминем през висящите мостове.
Една нощувка със закуска в столицата на Коста Рика – Сан Хосе.

Дванадесет сутрешни йога и вечерни медитативни практики свързани с дванадесетте стъпки към нашата истина:
1. Смелостта – спасителната сила,
2. Мълчанието – медитативната сила,
3. Великодушието – силата на любовта,
4. Благоговеенето
5. Равновесието – силата на напредването,
6. Издържливостта – силата на вярата,
7. Самоотверженост – като път към творческия център – пречистване, катарзис,
8. Състраданието – силата на свободата,
9. Учтивостта
10.Задоволството – силата на доверието,
11.Търпението – силата на проникновението,
12.Чувството за истина – моята истина.
Ритуали, пеене на мантри, кръгове на споделяне и енергийни практики.

Къде: Коста Рика

Кога: 18 февруари - 2 март 2017 г.

Цена: предлагаме ви различни ценови опции, които включват всичко изброено по-горе:
-    Първи вариант - нощувки на брега на океана в еко хотел етаж първи – 1370.00 евро.
-    Втори вариант - нощувки на брега на океана в еко хотел етаж втори – 1480.00 евро.
При плащане на цялата сума до 30.11.2016 година цените се променят както следва:
-    Първи вариант – 1270.00 евро,
-    Втори вариант – 1380. евро.
В цената не е включена стойността на самолетните билети София – Сан Хосе – София и Сан Хосе – Монтесума.

За записване: 0988 35 78 13 - Даниела Събева, info@yogadiwali.com

Водещ: Даниела Събева