Ритуални сесии с йога, етерични масла и утвърждения: Корени и принадлежност

"Ритуални сесии с йога, етерични масла и утвърждения" е поредица от 12 практики в хода на годината, включващи всичко, от което имаме нужда, за да поддържаме енергията си висока и в резонанс с живота.12-те месеца на годината са изпълнени с различен заряд и ни предлагат възможност да се разгръщаме интелигентно, в унисон с циклите на природата и енергията на сезоните.

Използването на етерични масла от древността се счита за лечебен холистичен метод. Етеричните масла улавят есенцията, духа на растението и могат да балансират физическото тяло, емоциите, мислите и да ни повдигнат духом. Миксът от техники, които Деви използва са плод на нейните обучения, преподаване и лична опитност през последните 14 години.

Темата на сесията през септември е "Корени и принадлежност - пътешествие през долните чакри. Здраво вкореняване в живота. Връзка с предците." Практиката ще включва Ин йога и техники за утвърждение, почитане на корените ни и осъзнаване на свързаността ни с по-голямата реалност. 

Етерични масла на doTERRA: тамян, мирта, опопанакс, сандалово дърво, джинджифил, ветивер, карамфил, кедър, пачули, Whisper®
Етерични комбинации на 11 MOONS: Изобилие и Сигурност (1-ва чакра), Буда Съзнание (7-ма чакра), Синя Луна, Червена Луна
Чакри: 1-ва и 7-ма
Утвърждение: Мое право е да принадлежа и да черпя сила от корените си.
Продължителност на практиката: 2 часа

В деветия ден на деветия месец през година 9 (2+0+1+6=9) си поканен на едно специално пътешествие през дебрите на подземния свят. Там ще се срещнеш със страховете и тревогите си, с тайните си и своята сянка, за да можеш с обич да ги приемеш в сърцето си. Там те очакват и всички твои предци – тези, които са имали силата и тези, които са били лишени от нея, за да ти дадат своята благословия и да ти напомнят, че ти си плът от плътта им и тяхната кръв тече в твоите вени. Там те очаква и спокойното чувство, че винаги принадлежиш и винаги си на точното място, в точното време с правилните хора.

Готов ли си? Да видиш колко много приличаш на майка си и баща си, на техните майки и бащи и на всички хора преди тях. И в същото време да осъзнаеш, че изборите, които правиш днес влияят не само на децата ти, но и на твоите предци. Готов ли си да излекуваш старите семейни травми, да приемеш отхвърлените и да се докоснеш отново до топлата прегръдка на майчината земя? Готов ли си да се влееш в бавния поток на есента, да се сбогуваш с всичко старо и ненужно и да поставиш края на един цикъл (9 – символ на завършване).

Заедно ще върнем хармонията в собствения си живот, в собственото си тяло, в собственото си семейство и в целия свят. Защото, когато лекуваме себе си, лекуваме всички.

“Ин йога (от ин и ян) е като меката прегръдка на майката, в която се сгушваш след като цял ден си бил потопен в океана на задълженията, грижите и малките емоционални кризи на ежедневието. Ин е връщане към себе си, работа отвътре навън, напълно различен начин на осъзнаване и общуване с тялото. Ин е естественият отговор на ян.”

Къде: Мандала - център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

Кога: 9 септември, 20:30 ч.

Цена: 15 лв (ако имате карта доплащате 5 лв)

За записване: info@yogamandala.net, 0894 488 809

Водещ: Деви

Асистент: Мон
Мон е майка, писател, йогиня, любител ароматерапевт и констелатор. Съчетава много страсти в живота си, жонглира с много топки, но никога не й омръзва да бъде себе си. Обича да открива нови и вълнуващи комбинации от йога стилове (основно Виняса и Кундалини йога), от етерични масла и от хора и преживявания. Носи се по водите на разнообразието и не спира да открива нови брегове. Единствена котва е нейният блог Goyogaflow, където съчетава всички свои страсти. Заедно с Деви, Мон е съосновател на марката за високовибрационни етерични смеси 11 Moons, асистент в ароматни ин йога практики, организатор на ароматни събития и автор на стотици статии.