Мисия “Обичам се” – ритрийт в Сицилия

Магичен ароматен ритрийт в Сицилия с Деви и Мокша и майстор готвач, във вила само на наше разположение с панорамни гледки. С любезното съдействие на туроператор ДАН – ТЕА.

Каним те на една мисия, която ще ти припомни най-голямата тайна на живота – как да живееш добре, в изобилие, здраве и радост, проявявайки най-висшия потенциал на душата си в ежедневието. Всеки ден пред нас ще се разкрива нов житейски принцип, който ще прилагаме ментално, емоционално и физически чрез утвърждения, енергийна работа, практики и хранене.
Това ще ни даде сили и увереност и ще ни постави на капитанското място на собствения ни житейски кораб, за да управляваме мъдро и щастливо.

Ритрийтът ще включва две практики на ден – сутрешна и следобедна и възможност за терапии на тялото и арома масажи в свободното време. Сутрешните практики ще са по-динамични и активиращи енергийните потоци, а вечерните ще са ритуални ин йога сесии с утвърждения и аромати или лекция. При желание на групата, можем да проведем и констелации по темите, които ще разглеждаме всеки ден.

Сицилия се намира в Италия и е най-големият остров в Средиземно море. Островът е популярна туристическа дестинация, има богата история, свидетелство за това са многобройните запазени храмове и акрополи на древногръцки градове в днешните градове – Катания, Сиракуза, Палермо и в Таормина известните римски мозайки, красивите катедрали и църкви. Великолепните кристални води на острова и величествената планина Етна уставят неповторимо усещане у всеки, който го посети. Столицата Палермо е един от най-колоритните градове на Сицилия, в центъра на града е запазена атмосферата на средновековието, когато градът завоюва своето величие. Най-привлекателните курорти са по Йонийското крайбрежие Таормина, Джардини Наксос, Ачиреале или Агридженто на средиземноморския бряг. Таормина е най-аристократичният курорт на Сицилия – предпочитан от европейците за романтичен меден месец. Вилата ни се намира до малкото китно градче Санто Стефано ди Камастра, известно с продукцията си на красива пъстра керамика.

ВНИМАНИЕ: Този ритрийт е само за хора, които имат интерес и намерение да практикуват йога и посещението им е изключително с тази цел. Ритрийтът не е подходящ за придружаващи и хора, които нямат за цел личностното си развитие. Целта на това пътуване не е екскурзия и туризъм, тъй като акцентът ще е върху вътрешната работа и пълноценият осъзнат отдих.  Всички екскурзии и посещения на местни забележителности са по желание и не са отговорност на организаторите.

Цена: 650 евро на човек, която включва:
- 7 нощувки в споделена двойна стая (всяка със санитарен възел) в прекрасна вила с панорамни гледки в Сицилия
- 7 вегетариански / вегански брънча и 7 вечери, приготвени на място от мастър шеф
- всички групови практики

Екскурзиите по време на ритрийта са изцяло по желание и ще се уреждат на място. Можем да посетим вулкана Етна и близките вулканични Eолийски острови, както и китните градчета наоколо.

Възможност за допълнителни терапии:
Юмейхо, тай масаж, дзен тай шиацу, рехабилитация с Мокша или Арома рейки масаж с Деви.

Транспорт: Всеки го урежда самостоятелно. Организаторите с удоволствие ще ви свържат с другите участници, за да споделите автомобилен превоз, ако желаете.

За записване: 0894488808, globalmandalaretreats@gmail.com
Има само 12 места за този ритрийт и записването става с 50 % капаро до 15 март 2016 г. Ако се записвате за пръв път на наш ритрийт ще ви поканим на среща, в която да се запознаем и да разберем повече за вашите нужди и очаквания.

Водещи: Деви и Мокша

Деви умело вплита мъдростта на констелациите с мистиката на йога, лечебният ефект на етеричните масла и силата на мисловните утвърждения. Нейният живот е въплъщение на това, което споделя в часовете си. 8-годишният опит в преподаването плюс 13-те години лична практика са стабилна основа, върху която тя надгражда чрез креативността на потока, който следва в сесиите си. Часовете й са изтъкани от магическо преплитане на йога, медитация, пранаяма, работа с кристали и звуци, мудри и вселенски мъдрости, представени по един лек, но провокиращ начин. Деви е изучавала йога и медитативни техники в Идния, Непал, Бутан, Бали, САЩ и много други места по света, което оформя способността й да среща Изтока и Запада в часовете си. Тя е завършила 200 часов трейнинг с Шива Рей за преподаватели и е асистирала на старши преподаватели по Прана флоу навсякъде по света.

Moкша се среща с йога преди повече от 12 години, изпълнени с интезивни обучения и пътувания по света. Той изучава аюрведа, практикува Юмейхо и Зен Тай Шиацу, и е международно сертифициран преподавател по Крия–хатха йога и пранаяма. Завършил е курс „Yogic studies 1 & 2” към Бихарската школа за йога. Мокша е развил индивидуална йога-терапевтична програма, която предлага на своите пациенти. Според индивидуалните им нужди, добавя основни физически, медитативни и дихателни упражнения.