Йога & релакс в Несебър

Ела с нас да изпратим лятото с активна морска почивка в Несебър, с балансирана йога програма и много време за плаж, релакс и забавления!

Ще отседнем на първа морска линия и сред тучна зеленина, в 4-звездния комплекс "Сол Несебър Палас Ризорт и Аквапарк", който разполага с частен морски плаж, собствен парк, няколко външни басейна, спортни игрища, водни атракциони, анимация за малки и големи, и още! Там ще изкараме 4 вълшебни дни, в които ще се отдадем на йога, релакс, разходки и забавления. 

На твое разположение ще бъдат двама сертифицирани и опитни инструктори. Заедно с нас, ще практикуваш йога два пъти на ден - сутрин и в късния следобед, на открито, близо до морето!

Ще имаш стая с гледка към "голямото синьо", шезлонг на плажа и много време за почивка. 

В допълнение, хотелът предлага безплатно ползване на фитнес, тенис на маса, волейболно, баскетболно и мини-футболно игрище. Плюс всекидневни спортни занимания по водна гимнастика, танци и стрелба с лък. Подготви се за една пълноценна активна почивка, изпълнена с приятни емоции!
 
КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИШ ОТ ТАЗИ ЙОГА ВАКАНЦИЯ:
✅ 4 дни / 3 нощувки ИЛИ 3 дни / 2 нощувки на база all-inclusive, в 4-звезден хотел на първа морска линия
✅ 6 йога практики с двама опитни инструктори
✅ Много време за плаж и почивка
✅ Възможност да срещнеш приятели и да се забавляваш
​✅ Време за личен контакт с преподавателите
                                                                                                                  
КОГА: 14 - 17 септември 2023
Краен срок за записване: 31 август
 
КЪДЕ: Сол Несебър Палас Ризорт и Аквапарк****

ЗА ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ:

МИМИ ДОНЧЕВА е сертифициран йога инструктор, магистър по "Психология на здравето" и астролог. Основател и собственик е на първото българско онлайн йога студио "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие". Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионални обучения по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Акредитиран йога инструктор е към международната организация Yoga Alliance. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Aвтор e на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle". Астрология е изучавала към САИС. В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към БОАП.

Д-Р МАРИЯН ИВАНОВ е основател и собственик на Медицински център "Фитолек". Той е водещ специалист в сферата на холистичната медицина и акредитиран йога инструктор към международната организация "Yoga Alliance". Магистър e по здравен мениджмънт към Университета в Нант – Франция. Специалист е по вътрешни болести, хомеопатия, апи-, фито- и нутритерапия. Преподава хомеопатия в "Европейска школа по клинична хомеопатия" и в Медицински университет - София. Създател е на хранителните добавки с марката “Фитолек", произвеждани за България във Франция. Създател е и на чайовете с лечебна насоченост от серията “Фитолек”, произвеждани от "Българска чаена компания". Автор е на редица книги и научни публикации. Последният му бестселър „Всичко е в твоите ръце” е в съавторство с академик Норбеков. 
 
ПАКЕТНА ЦЕНА ЗА ВАКАНЦИЯТА:
- 520 лв. при 3 нощувки
- 350 лв. при 2 нощувки
 
Пакетната цена включва:
  • Избрания брой нощувки на база all-inclusive
  • Всички практики в програмата
  • Ползване на всички съоражения и атракциони в хотела

Посочените цени важат при настаняване на човек в двойна стая.

Доплащане за единично настаняване - 282 лв. при 3 нощувки / 184 лв. при 2 нощувки. 

Предлагаме възможност за споделено двойно настаняване с друг участник в събитието. До 31 август ще получиш потвърждение дали има втори човек за стаята. При липса на такъв, за теб ще важи доплащане за единично настаняване.

Допълнителна възможност: Настаняване за семейни членове и придружители, които НЕ участват в йога програмата - 450 лв. на човек за 3 нощувки / 285 лв. за 2 нощувки при двойно настаняване. За едно дете до 12 навършени години настаняването е безплатно в стая с двама възрастни. 

Пакетната цена НЕ включва такса паркинг - по 15 лв. на ден на автомобил.

ЗА ЗАПИСВАНЕ: ОНЛАЙН ФОРМУЛЯР

След като попълниш формуляра, ще получиш отговор на мейла си с инфо за възможностите за настаняване към момента + детайлите за внасяне на капаро.

- Твоето място в групата се счита за запазено след заплащане на капаро в размер на 196 лв. при 3 нощувки / 134 при 2 нощувки за участници в програмата; за придружители капарото е в размер на 126 лв. при 3 нощувки / 69 лв. при 2 нощувки.
- Доплащането на остатъка от сумата се прави до 31 август.
- Всички плащания се извършват по банков път - изпрати заявка за записване и ще получиш детайлите на мейла си.

ЗА ОРГАНИЗАЦИОННИ ВЪПРОСИ: office@homeyoga.bg

Програма

14 септември (четвъртък)

14:00 – 18:00 – Настаняване; Време за отдих и плаж
18:00 – 19:30 – Класическа йога с Мими Дончева
След 20:00 – Вечеря, свободно време за разговори и забавления

15 септември (петък)

08:00 – 09:30 – Йогалатес с д-р Мариян Иванов
09:30 – 18:00 – Свободно време за плаж, релакс и разходки + закуска, обяд и междинни хранения по разписание на хотела
18:00 – 19:30 – Класическа йога с Мими Дончева
След 20:00 – Вечеря, свободно време за разговори и забавления

16 септември (събота)

08:00 – 09:30 – Класическа йога с Мими Дончева
09:30 – 18:00 – Свободно време за плаж, релакс и разходки + закуска, обяд и междинни хранения по разписание на хотела
18:00 – 19:30 – Йогалатес с д-р Мариян Иванов
След 20:00 – Вечеря, свободно време за разговори и забавления

17 септември (неделя)

08:00 – 09:30 – Йогалатес с д-р Мариян Иванов
09:30 – 11:30 – Време за закуска и почивка
11:30 – 12:00 – Освобождаване на стаите
12:00 – 13:00 – Обяд и отпътуване