Ритуални сесии с йога, етерични масла и утвърждения: Разцъфване и обновление

"Ритуални сесии с йога, етерични масла и утвърждения" е поредица от 12 практики в хода на годината, включващи всичко, от което имаме нужда, за да поддържаме енергията си висока и в резонанс с живота.12-те месеца на годината са изпълнени с различен заряд и ни предлагат възможност да се разгръщаме интелигентно, в унисон с циклите на природата и енергията на сезоните.

Използването на етерични масла от древността се счита за лечебен холистичен метод. Етеричните масла улавят есенцията, духа на растението и могат да балансират физическото тяло, емоциите, мислите и да ни повдигнат духом. Миксът от техники, които Деви използва са плод на нейните обучения, преподаване и лична опитност през последните 14 години.

Темата на сесията през май е "Разцъфване и обновление - да разгърнем скъпоценността в лотоса, достигайки до извора на мъдрост в нас". Практиката ще включва Ин йога и мантри, поезия за душата и утвърждения за ума. 

Етерични масла на doTERRA: смирна, тамян, розмарин, сандалово дърво, индрише и др.
Етерични комбинации на "11 Moons": Щастие и Любов (4-та чакра), Чистота и Истина (5-та чакра) и Ясно виждане (6-та чакра)
Чакра: 4-та, 5-та и 6-та
Утвърждение: Аз проявявам своята вътрешна истина в живота си. Цялото знание във Вселената е достъпно за мен във всеки миг. Отпускам се и то тече през мен.
Продължителност на практиката: 2 часа

Къде: Мандала - център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

Кога: 10 май, 18:30 ч.

Цена: 15 лв (ако имате карта доплащате 5 лв)

За записване: info@yogamandala.net, 0894 488 809

Водещ: Деви

Деви умело вплита мъдростта на констелациите с мистиката на йога, лечебният ефект на етеричните масла и силата на мисловните утвърждения. Нейният живот е въплъщение на това, което споделя в часовете си. 8-годишният опит в преподаването плюс 13-те години лична практика са стабилна основа, върху която тя надгражда чрез креативността на потока, който следва в сесиите си.
Интересът и влечението й към медитацията я среща с невероятни канали, като Солара Ан Ра и Хари Баба, от които получава посвещения в древни тантрически техники и активации в многоизмерните пространства. Часовете й са изтъкани от магическо преплитане на йога, медитация, пранаяма, работа с кристали и звуци, мудри и вселенски мъдрости, представени по един лек, но провокиращ начин.
Деви е изучавала йога и медитативни техники в Идния, Непал, Бутан, Бали, САЩ и много други места по света, което оформя способността й да среща Изтока и Запада в часовете си. С нейните флоу практики ще усетите движението на праната (енергията) в тялото си по плавен, но силен начин, който ще ви помогне да творите със замах и без страх, изразявайки себе си тотално и без задръжки. Тя е завършила 200 часов трейнинг с Шива Рей за преподаватели и е асистирала на старши преподаватели по Прана флоу навсякъде по света.

Асистент: Мон
Мон е майка, писател, йогиня, любител ароматерапевт и констелатор. Съчетава много страсти в живота си, жонглира с много топки, но никога не й омръзва да бъде себе си. Обича да открива нови и вълнуващи комбинации от йога стилове (основно Виняса и Кундалини йога), от етерични масла и от хора и преживявания. Носи се по водите на разнообразието и не спира да открива нови брегове. Единствена котва е нейният блог Goyogaflow, където съчетава всички свои страсти. Заедно с Деви, Мон е съосновател на марката за високовибрационни етерични смеси 11 Moons, асистент в ароматни ин йога практики, организатор на ароматни събития и автор на стотици статии.