Зимен еликсир

Деви те кани на 3-дневно оттегляне в планината, за да се свържеш със собствения си център и да празнуваш живота по един осъзнат начин. Заповядай сам/а, с приятели или с децата (съвпада с междусрочната ваканция)!

През тези дни в планината ще се отдадеш на вътрешна алхимия – култивиране на субстанцията на младостта, здравето и виталността. Еликсир идва от арабското "Ал иксир", което значи "субстанция с магически свойства". Чрез дихателни техники и древни упражнения ще усвоиш най-ценния еликсир, с който разполагаш – жизнената енергия, наричана в йога "прана", а в китайската традиционна медицина - "чи". В планината, където праната е в изобилие, практиките ще ти помогнат да осъществиш по-дълбока връзка със собствения си център. А натрупването на жизнена енергия ще ти даде възможността да се превърнеш в свръх човека, който изначално си!

Ежедневието в града коства много енергия, а рядко отделяш по 2 часа на ден за зареждане и възобновяване. По време на ритрийта ще научиш техники за енергиен мениджмънт от Дао, така че да поддържаш вибрацията си чиста и висока, дори в моменти на житейски трудности. Практиките, времето в планината на чист въздух и компанията на хора, които ценят живота, ще ти предложи едно широкоспектърно преживяване на мир, хармония и яснота.

Ще участваш в сутрешни и следобедни занимания, с общо времетраене 3-4 часа. През деня ще можеш да караш ски (по желание), да правиш планински разходки или да релаксираш в спа зоната. Сутрешните практики ще са енергетизиращи и зареждащи, а следобедните – релаксиращи и отпускащи. В програмата е включена и една миофасциална Ин йога за всички органи, така че да рестартираш системата си.

В допълнение, ще работиш със санкалпа (съкровено намерение) за новия лунен месец, както и за цялата година. Този ритрийт ще ти даде нужното пространство и подкрепа, за да постигнеш яснота в пътя пред себе си и да набележиш целите си.

В пространството за практики ще има енергиен олтар с кристална мандала и всеки ще може да работи с една своя лична тема, казус или проблем, за да постигне разрешаване по най-добрия начин. Също така всеки участник ще получи енергия по време на групов сеанс с рейки, каруна рейки, хара и виолетов пламък.

За пълен комфорт, цялата вила ще е на разположение на йога групата.

КОГА: 28 - 31 януари 2022
 
КЪДЕ: с. Солища, Къщата с червените врати

ПАКЕТНА ЦЕНА:
- Възрастен в споделена двойна стая - 390 лв.
- Деца на самостоятелно легло - 200 лв.
- Деца до 2 г. - безплатно

Пакетът включва 3 нощувки със закуска, всички материали, практики и семинар с Деви.

Настаняването е в двойни и тройни стаи, които се разпределят по реда на записване. Побързай да запазиш своето място в групата, за да имаш избор при настаняването!

ЗА ЗАПИСВАНЕ: deviflow108@gmail.com

Ритрийтът се осъществява с любезното съдействие на туроператор "Дан Теа".

Условия за записване:
  • Записването става със заплащане на капаро в размер на 30% от пакетната цена.
  • Доплащането на остатъка от сумата се прави до 7 дни преди събитието.
  • При анулиране на записването до 20 дни преди събитието капарото е възвръщаемо, минус 10 лв. административна такса.
  • При анулиране до 10 дни преди събитието - 50% от капарото е възвръщаемо.
  • При анулиране по-малко от 10 дни преди събитието - капарото е невъзвръщаемо.
  • При анулиране по-малко от 5 дни преди събитието - пълната сума е невъзвръщаема.
  • ​При положителен ковид тест, заплатената сума може да бъде прехвърлена за друг ритрийт или услуга от Devi flow.


ВОДЕЩ: 

Теодора Рачева - Деви е йога инструктор и констелатор, съосновател на "11 moons" и "Тринити ритрийт център" в Априлци. Деви умело вплита мъдростта на констелациите с мистиката на йога, лечебния ефект на етеричните масла и силата на мисловните утвърждения. Изучавала е йога и медитативни техники в Индия, Непал, Бутан, Бали, САЩ и много други места по света, което оформя способността й да среща Изтока и Запада в часовете си. Завършила е 200-часово обучение за инструктори с Шива Рей и е асистирала на старши преподаватели по Прана флоу йога навсякъде по света. Над 10-годишният й опит в преподаването плюс 15-те години лична практика са стабилна основа, върху която тя надгражда чрез креативността на потока, който следва в сесиите си. Интересът и влечението й към медитацията я среща с невероятни канали, като Солара Ан Ра и Хари Баба, от които получава посвещения в древни тантрически техники и активации в многоизмерните пространства. Часовете й са изтъкани от магическо преплитане на йога, медитация, пранаяма, работа с кристали и звуци, мудри и вселенски мъдрости, представени по един лек, но провокиращ начин.