Уебинар: Нестандартно за Ковид-19 от 1-во лице

Каним те на полудневен уебинар с д-р Мариян Иванов, който ще сподели гледната си точка на лекар - холистичен терапевт, преминал през заболяването и помогнал на десетки други хора да направят същото!

КАКВО ЩЕ НАУЧИШ:
 • Какво знаем и какво не знаем за Ковид-19?
 • Защо говорим за Ковид-19 като за Хамелеон с множество лица?
 • Какви са лечебните протоколи, за които няма да научиш от стандартната медицина?
 • Какъв е приносът на хомеопатията в борбата с епидемиите и защо д-р Миркович е награден със сребърен орден от Наполеон III?
 • Как да превърнем храната в мощно лекарство без да сме алхимици?
 • Фитотерапия и ароматерапия - как лечебните растения могат да се окажат животоспасяващи?
 • Как хилядолетни практики от Изтока (йога, Дао, източна медицина и др.) могат да бъдат ефективни и през 21-ви век и то при най-смъртоносната пандемия от 100 години насам?
 • Защо източната мъдрост "Ако владееш дъха, владееш съдбата и живота си" е още по-актуална по време на Ковид пандемията?
 • Какво можем да научим за здравословното си състояние от кръвните показатели и как това може да ни предпази от тежки усложнения, и да спаси живота ни?
 • Ваксините – как да облекчим евентуални странични действия и/или алергични реакции?
 • Поглед в недалечното бъдеще и защо спасяването на давещите се ще бъде дело на самите давещи се, т.е на самите нас?

 • КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИШ ОТ ТОЗИ УЕБИНАР:
 • Лекционна част с д-р Мариян Иванов - 2 модула
 • Практическа част с Мими Дончева - дихателни техники от йога и водена медитация
 • Подаръци: 10% отстъпка за преглед и съставяне на първична профилактично оздравителна програма при д-р Иванов (след предварително записване) + 23% отстъпка за етерични масла и хранителни добавки на Вивасан, Швейцария

 • Ще има ли запис от уебинара? Да, включи се в събитието, дори да не можеш да присъстваш на живо и гледай записа в удобно за теб време! Записът ще бъде изпратен в деня след събитието.

  ПРОГРАМА:
  10:00 - 11:30 - Модул 1 с д-р Мариян Иванов
  11:30 - 11:45 - Пауза
  11:45 - 12:30 - Практика с Мими Дончева 
  12:30 - 13:00 - Почивка за лек обяд
  13:00 - 14:30 - Модул 2 с д-р Мариян Иванов 
  14:30 - 14:45 - Време за въпроси

  ЗА ВОДЕЩИТЕ:

  Д-Р МАРИЯН ИВАНОВ е основател и собственик на Медицински център "Фитолек". Той е водещ специалист в сферата на холистичната медицина и сертифициран йога инструктор по системата на Yoga Alliance. Магистър e по здравен мениджмънт към Университета в Нант – Франция. Специалист е по вътрешни болести, хомеопатия, апи-, фито- и нутритерапия. Преподава хомеопатия в Европейска школа по клинична хомеопатия и в Медицински университет - София. Създател е на хранителните добавки с марката “Фитолек", произвеждани за България във Франция. Създател е и на чайовете с лечебна насоченост от серията “Фитолек”, произвеждани от Българска чаена компания. Автор е на редица книги и научни публикации. Последният му бестселър „Всичко е в твоите ръце” е в съавторство с академик Норбеков.

  МИМИ ДОНЧЕВА е сертифициран йога инструктор и астролог, създател на онлайн йога студиото Home Yoga и на Astro Academy. Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионални обучения по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Участва редовно като автор в списанията "Om Yoga & Lifestyle" и "Йога за всички". Астрология е изчувала към САИС. В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към БОАП. И прави магистратура "Психология на здравето" в СУ. 

  КОГА: 13 февруари 2021 (събота)
  Краен срок за записване: 12 февруари

  КЪДЕ: онлайн - през платформата Zoom

  ЦЕНА: 40 лв.

  ЗА ЗАПИСВАНЕ: 

  1. Заплати таксата за участие по банков път на:
  Хоум Йога ЕООД
  Уникредит Булбанк
  IBAN: BG80UNCR70001522547975
  BIC: UNCRBGSF

  2. Изпрати копие от платежното нареждане на office@homeyoga.bg заедно с твоите имена. Ако желаеш издаване на фактура, моля добави в мейла данните на фирмата. В рамките на 24 часа ще получиш потвърждение за записването + линк за уебинара!

  ЗА ВЪПРОСИ: office@homeyoga.bg