Подмладяване и красота с йога и етерични масла - ароматен детокс йога ритрийт

Благодарим за доверието и изключителната положителна обратна връзка от първият ни детокс ритрийт през март! Както обещахме, ето и второто събитие от този род с маслата на doTERRA и 11 Moons, Деви и Мон.

* 2 дневна детокс прогама на смутита и джинджифилови шотове
* х 2 веджи ампули на ден с детокс масла Zendocrine на doTERRA
* 2 сутрешни ароматни виняса флоу практики с фокус на усукванията
* 2 вечерни релаксиращи ин йога практики с аромати и утвърждения
* 2 лекции: “На висока честота с етеричните масла” и “Подмладяване и красота с етерични масла”
* Изготвяне на масло за лице с етерични и базови масла според типа кожа, влагане на кристали, енергии и зареждане в кристална мандала (може да наблюдавате процеса и по желание да изготвим заедно вашия продукт срещу допълнително заплащане)

Какво си представяш като чуеш думата “детокс’? Гладуване, страдание и лишение? Позволи ни да те изненадаме приятно с това ароматно йога детокс предложение за три блаженни дни в Балкана.

Всички искаме да изглеждаме и да се чувстваме добре. Ние от 11 Moons вярваме, че външната красота и сияние са отражение на вътрешното функциониране на организма ни. Когато става въпрос за детокс, можем да говорим за пречистване на три нива – физическо, емоционално и ментално.

В този ритрийт ще адресираме и трите, като за физическото ще изпълняваме специално подбрани и подредени асани и съчетания, които компресират и разтягат органите и детокс блендове нa doTERRA, за емоционалния детокс ще използваме дихателни техники, а за менталния детокс – положителни утвърждения, които да заменят отровните мисловни шаблони.
Това, което приемаме като храна, се превръща в основна градивна единица на нашето тяло. За да улесним извличането на полезните съставки от храната и да елиминираме отпадъчните, ще се събуждаме със сутрешни практики с фокус на усуквания, компресии и разтягания, които да подпомогнат работата на трите елиминиращи системи – храносмилателна, кръвоносна и лимфна, за да постигнем цялостно усещане за жизнен тонус и здраве.

Шотовете и смутитата ще дадат нужната почивка на храносмилателната ни система и ще подпомогнат процеса на изхвърляне на токсините. Ще олекнем и кожата ни ще заблести.
Дихателните техники ще ни центрират, за да можем да наблюдаваме емоциите си във вътрешна тишина. Утвърждаващата медитация ще подпомогне умът да си изгради нови навици и положителни настройки.

Този ритрийт е за теб, ако:
  • искаш да изглеждаш и да се чувстваш добре
  • готов/а си да се разтовариш и да пуснеш миналото
  • обичаш йога, харесваш етерични масла и смутита
  • никога не си се подлагал/а на детокс
  • искаш по естествен и приятен начин да олекнеш
  • искаш да научиш повече за естествените методи за подмладяване и разкрасяване

Кога: 13-15 май 2016

Къде: Тринити ритрийт център, Априлци, www.trinityretreathouse.com

Цена: 180 лв. на човек (включва 2-дневата програма, с всички смутита, етерични масла, практики, лекции, нощувки)

За записване: 0894488808, info@trinityretreathouse.com

Информация за водещите:

ДЕВИ умело вплита мъдростта на констелациите с мистиката на йога, лечебният ефект на етеричните масла и силата на мисловните утвърждения. Нейният живот е въплъщение на това, което споделя в часовете си. 8-годишният опит в преподаването плюс 14-те години лична практика са стабилна основа, върху която тя надгражда чрез креативността на потока, който следва в сесиите си. Интересът и към етерични масла и тяхното приложение в йогата започва през 2010 г., когато тя прави за пръв път йога с етерични масла заедно с Албена Люцканова в Йога Мандала. След това ражда дъщеря си и 3 години не може да се отърси от излишните килограми. През август 2015 г. тя се преоткрива чрез Акро йога, етерични масла и осъзнато хранене и сваля без никакво усилие 7 килограма. 
Интересът и влечението й към медитацията я среща с невероятни учители, като получава посвещения в древни тантрически техники и активации в многоизмерните пространства. Часовете и са изтъкани от магическо преплитане на йога, медитация, пранаяма, работа с кристали и звуци, мудри и вселенски мъдрости, представени по един лек, но провокиращ начин.
Деви е изучавала йога и медитативни техники в Идния, Непал, Бутан, Бали, Щатите и много други места по света, което оформя способността и да среща Изтока и Запада в часовете си. Тя е завършила 200 часов трейнинг с Шива Рей за преподаватели и е асистирала на старши преподаватели по прана флоу навсякъде по света.

МОН се среща с йога през 2009, но започва да практикува редовно няколко години по-късно – през 2012. С ароматите се среща по време на йога практика и веднага се влюбва. Спомня си много ясно първото етерично масло, което си е купила и как е оползотворила всяка капка от него. Започва да се интересува по-задълбочено и да експериментира с натурална козметика през 2013 и оттогава използва предимно кремове, които сама си е сътворила. 11 Moons е общият ѝ проект с Деви, който се случва съвсем естествено и спонтанно. През ароматите Мон се свързва със себе си по един нов и вълнуващ начин. Любимият й момент е, когато види блаженото изражение по лицата на хората, които вдишват ароматите. Убеждава се всеки ден в силата на етеричните масла като лечебно средство за тялото, ума и духа и с удоволствие ги използва в живота си.
 

Програма

13 май (петък)

19:00 - аюрведична вечеря
20:30 - кръг на споделяне и ориенталски танци с Мон

14 май (събота)

6:00 - топла вода с лимон, посрещане на изгрева (опция)
8:00 - ароматна виняса флоу йога с фокус на усукванията
10:30 - шот от джинджифил + смути, ампули Zendocrine и Slim and Sassy
11:30 - 12:30 - свободно време - разходки, сауна, почивка, детокс аюрведа масаж с Таня
12:30 - обяд - смути
15:00 - лекция "Подмладяване и красота с етерични масла" + смути
17:00 - ин йога с аромати, утвърждения и звукова баня
19:00 - вечеря - смути
19:30 - ритуална сауна джем сесия

15 май (неделя)

6:00 - топла вода с лимон, посрещане на изгрева (опция)
Топла вода с лимон
8:00 - ароматна виняса флоу йога с фокус на усукванията
10:30 - шот от джинджифил + смути, ампули Zendocrine и Slim and Sassy
11:30 - 13:30 - свободно време - разходки, сауна, почивка, детокс тай масаж с Мокша (допълнително заплащане)
13:30 - обяд - смути
14:00 - 15:30 - ритуална ин йога с аромати
15:30 - заключителен кръг на споделяне
16:30 - отпътуване