Пътешествие през чакрите - йога клас

В този йога клас, Мими Дончева ще те поведе на пътешествие през чакрите. Ще работиш с асани, дихателни и медитативни техники, за да се завърнеш към естественото усещане за благополучие и вътрешен баланс.

Чакрите са енергийни центрове, които проникват през всичките ти тела – както през физическото, така и през фините. И служат като трансформатори и разпределители на енергия между тях. Всяка чакра отговаря за конкретни части от физическото тяло, а също и за определени мисловни и емоционални модели във фините тела. Дисбалансът в дадена чакра на физически план се проявява като болест, а на фин план – като емоционални и ментални блокажи, които спъват развитието ти.

По време на практиката с Мими, ще балансираш своята енергийна система, за да си тръгнеш зареден/а и щастлив/а.

КОГА: 01 април 2019, 19:00 - 20:30 ч.

КЪДЕ: център Мандала, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

ЦЕНА: 13 лв.
Важат карти Мултиспорт.

ЗАПАЗИ СВОЕТО МЯСТО НА: 0894 488 809, info@yogamandala.net

ВОДЕЩ: 

МИМИ ДОНЧЕВА е сертифициран йога инструктор и създател на онлайн йога студиото HomeYoga.bg. Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионални обучения по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Автор е на множество публикации в списанията "Om Yoga & Lifestyle" и "Йога за всички". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по астрология, приложна психология, философия, рейки и др. Създател е на сайта за астрология AstroAcademy.bg. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към БОАП. И прави магистратура "Психология на здравето" в СУ.