Йога нидра по новолуние

Отново идва време за задаване на желания! На февруарското новолуние във Водолей ще се потопим в йога нидра – водена медитация за посяване на намерения в подсъзнанието.  

Новолунието е онзи специален момент от месеца, който бележи рестартирането на лунния цикъл. В дните след него, докато Луната нараства, тя подхранва с енергия нашите намерения.

Включи се в предстоящата практика, за да:
✨разбереш с какви намерения е подходящо да работиш във връзка със знака Водолей. И каква е астрологичната картина на новолунието.
✨участваш във водена медитация, с която ще активираме в точно определен ред различни центрове на мозъка, за да улесним "посяването" на своето намерение в подсъзнанието, точно както се посажда семе в плодородна почва.

От една страна, така ще дадеш задача на подсъзнанието ти да работи в синхрон с Вселената, за да намерят заедно начин за осъществяване на намерението. От друга страна, ще разбереш към какви активни действия е добре да се насочиш след новолунието, за да подпомогнеш осъществяането на твоето желание. 

КОГА: 04 февруари 2019, 19:00 - 20:00 ч.

КЪДЕ: център Мандала, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

ЦЕНА: 13 лв.
Важат карти Мултиспорт и Содексо.

ЗА ЗАПИСВАНЕ: 0894 488 809, info@yogamandala.net
Местата в залата са ограничени, участието става с предварително записване!

ИНФО ЗА ВОДЕЩАТА: Мими Дончева е сертифициран йога инструктор и създател на онлайн йога студиото HomeYoga.bg. Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионални обучения по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Участва редовно като автор в списанията "Om Yoga & Lifestyle" и "Йога за всички". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по астрология, приложна психология, философия, рейки и др. Създател е на сайта за астрология AstroAcademy.bg. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към БОАП. И прави магистратура "Психология на здравето" в СУ.