Курс за преподаватели по йога през бременността към Yoga Alliance

Курсът е подходящ за опитни учители, които са завършили Обучение за йога преподаватели и имат йога практика като такива поне 1 година, както и за акушерки, дули и други здравни професионалисти, работещи с жените в периода на тяхната бременност.

Бременността е уникален период, най-магичното и трансформиращо време в живота на човека!
За жената това е време на огромни промени, целящи да направят тялото й най-добрия дом за новия живот. Бременността е един от екстремните периоди в нейния живот, когато тя се променя интензивно на всички нива: видими и незрими. Променя се както физическото й тяло – аннамая коша, така и фините й тела – пранамая коша, маномая коша, вигнянамая коша, анандамая коша. Деликатният баланс между тях е подложен на изпитание и вероятността за нарушаването му е твърде голяма. 

И тъй като в жената расте и се развива още едно (а понякога и няколко) човешко същество, тези промени въздействат и върху него. Няма друг период от живота на детето, толкова дълбоко свързващ го с неговата майка, като този на бременността. Всичко, което се случва с нея, въздейства и върху него. 

Как те двамата да преминат през този период, поддържайки баланса в самите себе си и хармония помежду си? Как да бъдат обединени градивно и всеки да помага на другия в личностното му израстване? Тази цялостна пренатална програма за обучение ще ви даде нужните знания, за да обучавате и вдъхновявате жените в най-вълнуващия етап от техния живот – бременността и раждането. 

Ще сте в състояние да помогнете на майката да изживее своята бременност в радост, пълноценно и осъзнато, превръщайки се в активна част от сътворяването на новия живот. Ще и помогнете да изгради в себе си пространство на равновесие и хармония, за да дари на света едно цялостно и завършено човешко същество, озаряващо го със своята Любов и Светлина!

Къде: йога център "Дивали" на бул. "Витоша" 93

Кога: 01-07 октомври 2016

Такса за участие: 650 лв. 
Записването става със заплащане на регистрационна такса от 150 лв. до 01.08.2015 г.
Останалата сума е дължима при започване на обучението.

За записване: 0988 35 78 13 - Даниела Събева, info@yogadiwali.com

Информация за преподавателя:

ДАНИЕЛА СЪБЕВА,
 E-RYT 200, RPYT, ЙОГА ДИВАЛИ
Даниела Събева е Регистриран Йога Преподавател към Yoga Alliance, съосновател на Йога Дивали и Българско Йога Общество Дивали, сертифицирани към международната акредитираща система Yoga Alliance, чиито дипломи са признати в цял свят. Даниела практикува йога от 2002 г., а от 2010 г. вдъхновена от това мъдростта и знанието на йога да докоснат сърцата на поелите по пътя на личностната промяна, започва да я споделя, преподавайки. Сертифициран преподавател е по Хатха, Ащанга и Кундалини йога, Йога през бременността и Йога за деца.