Йога Ателие: Радост и лекота

Генератор и OM Yoga & Lifestyle представят серията
Й О Г А • А Т Е Л И Е Т А 

Второто от поредицата събития вдъхновява да отключим естественото състояние на радост и лекота. 

Трите последователни модула с музикотерапия, йога практика и йога на смеха практически представят техники, с които да разпознаваме това състояние вътре в нас. В края на ателието имаме време за разговор, споделяне и вино.

Първи модул
Музикотерапия на тема "Свързване" 

Водещ: Цветина Панайотова, музикотерапевт и цигулар. Завършила е престижния Guildhall School of Music and Drama в Лондон, където се влюбва в лечебната функция на музиката. Цветина е първият музикотерапевт в България, назначен като редовна част от медицински екип към УМБАЛ "Александровска". Тя ще разкаже как чрез музикотерапевтични техники можем да се свържем със собствените си емоции и да върнем хармонията в тялото и ума, след което ще ни покани да участваме в музикално "свързване". 

Продължителност: 30 минути

•Втори модул•
Йога практика "Завръщане към естествената радост"

Водещ: Мими Дончева, сертифициран йога инструктор, астролог и основател на онлайн йога студиото HomeYoga.bg. Автор на месечната рубриката "Йога вкъщи" в списание OM Yoga & Lifestyle. В тази хатха йога практика ще балансираме Ин и Ян енергията в себе си, за да се завърнем към естественото усещане за радост и спокойствие, което е нашата истинска същност.

Продължителност: 1 час

•Трети модул•
Йога на смеха 

Водещ: Жоро Христов (Муру Хорхе), сертифициран лидер в Йога на смеха. От 20 години пътешества по света и изследва древни и модерни начини за повишаване на качеството на живот. Задълбочено се занимава с духовната и практическа мъдрост на Индия – Йога и Аюрведа. Преминал е през различни обучения за инструктор по Ин йога, Йога на смеха, Свободно танцуване и Интуитивно пеене. Йога на смеха или Хася йога е техника, която съчетава безусловен сърдечен смях с йога дишане, йога упражнения и релаксация. Изключваме аналитичния ум, ставаме деца отново, забавляваме се и се смеем до насита. 

Продължителност: 35 минути 


Събитието Й О Г А • А Т Е Л И Е е подходящо за всички, които вече практикуват йога, както и за тези, които не практикуват и търсят различно усещане за себе си.

Продължителност: 2:45 ч.

*Необходимо* Дрехи подходящи за практика; ще осигурим постелки, но ако разполагате с ваша предпочитана, донесете си.

Такса за участие: 35 лв.
Събитието е с ограничени места, запазете вашето с предварително записване на 0885 89 17 27 и заплащане по банков път на сметката на Йога Медия ЕООД: BG61BUIB98881052978000 

ИЛИ

на място в metta всеки работен ден от 14:00 до 20:00 ч.

Програма:

18:30 - 18:45 Регистрация/Подготовка
18:45 - 19:15 Музикотерапия
19:15 - 19:25 Кратка почивка
19:25 - 20:25 Йога практика
20:25 - 21:00 Йога на смеха 
21:00 - 21:30 Вино и разговори

-------------------------------------------------------------------------
ЙОГА • АТЕЛИЕ е месечен формат, колаборация между платформата OM Yoga & Lifestyle и Генератор, за представяне и подкрепа на различни практики и терапии от света на йога, психология и медитация. Първото ателие съчета беседа и игра с Цветелина Йосифова, виняса флоу практика с Нина Сотирова и медитация за осъзнаване с Яна Янева. 

OM Yoga & Lifestyle е най-популярното списание за йога в света, което от декември 2017 се издава и в България. Тематичното разнообразие в областта на хармоничния начин на живот и задълбочените анализи на водещи йога инструктори у нас са важен акцент в българското издание, което с всеки брой затвърждава концепцията си да представя качествено авторско съдържание. OM Yoga & Lifestyle е специализирана мултиплатформена медия, както и организатор на едни от най-големите йога събития в света. 

Концепцията на Generator е чрез дизайн да генерира идеи, експерименти, както и конкретни решения и преживявания, които провокират иновации и добавят стойност към живота и обществото ни. Пространството носи вдъхновение, дава поле за съвместни проекти и обмяна на знание и опит на хора от творческата общност, бизнес общността и публичния сектор.