Йога и медитация ритрийт във Филипините

Наричат остров Палаван най-красивото място на Земята. И въпреки, че планетата ни изобилства от красота и великолепие, това място във Филипините е едно от все още неексплоатираните от хората кътчета със спиращи дъха гледки и усещания. Ще се потопим в тях за цели десет дни по време на нашето интензивно преживяване на брега на океана. 

Ще посрещаме и изпращаме деня с йога и медитация, ще свързваме в едно външната красота с тази, която носим в себе си! Програмата ни включва и разходка с лодка до съседните острови, посещение на столицата Манила и на включеният в списъка на новите седем чудеса на света - Национален парк Подземната река. 

КОГА: 22 януари 2019 - 02 февруари 2019

КЪДЕ: Филипините, остров Палаван

ЦЕНА: 985 евро
Включва нощувките, закуските, вътрешните трансфери, екскурзията с лодка, екскурзията до Подземната река и тази в Манила, всички практики и ритуали. 

Цената на самолетния билет е 650 евро и е валидна до 06.08.2018. Това е промоционална цена на Катарските авиолинии - ако желаете да се възползвате от нея, свържете се с Даниела Събева, за да ви включи в закупуването на билетите. 

ВОДЕЩИ: Даниела Събева и Мариана Стоева

ЗА ВЪПРОСИ И ЗАПИСВАНЕ: 0988 357 813 – Даниела, 0888 76 76 36 – Мариана

Пътуването се организира с помощта на туристическа агенция „Круиз гуру“.