Уикенд на естественото здраве

И ти ли не харесваш антибиотиците и излишното взимане на лекарства? И ти ли вярваш, че има друг, по-добър начин да се грижиш за здравето си? А искаш ли да научиш естествени методи и практики за стимулиране на оздравителния си потенциал? Ако си казваш „ДА“, каним те на уикенд с йога, спа и беседи по холистична медицина!​
 
Преди началото на зимата и грипния сезон, добра идея е да се погрижиш за имунитета си. По време на предстоящия уикенд ще научиш как с подходящ начин на хранене, мислене, двигателен режим и природни средства можеш да повишиш имунната си защита, за да се справяш с причинителите на инфекции и болести. Ще получиш практически съвети как да активираш естествените защитни сили на организма (както за възрастни, така и за деца) чрез:
·       използване на определни храни
·       билкови чайове
·       пчелни продукти
·       хомеопатични медикаменти
·       йога и медитация
·       други техники от Изтока
·       работа с вътрешните нагласи

Какво ще получиш от този уикенд:
♥ Три йога практики, с двама инструктори
♥ Две беседи с практическа насоченост, посветени на имунната защита
♥ Водена медитация
♥ Много свободно време за спа и релакс
♥ Възможност за разглеждане на забележителностите в Панагюрище

КОГА: 16 - 18 ноември 2018

КЪДЕ: Каменград Хотел & Спа****, Панагюрище, kamengrad.thracian-hoteliers.com/bg

ПАКЕТНА ЦЕНА ЗА УИКЕНДА:
• до 30 септември – 269 лв.
• от 1 октомври – 289 лв.
Цените важат при настаняване в споделена двойна стая. Пакетът включва 2 нощувки + закуска и вечеря, всички беседи и практики, ползване на спа център.
Доплащане за единично настаняване - 66 лв. Единичните стаи са ограничен брой!

Твоето място в групата се счита за запазено след заплащане на капаро 163 лв. (датата на заплащане на капарото се счита за дата на записване).

Доплащането на остатъка от сумата се прави на място, по време на уикенда, при Мими Дончева.

ЗА ВЪПРОСИ И ЗАПИСВАНЕ: office@homeyoga.bg, 0898 42 22 72
 
ЗА ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ:

МИМИ ДОНЧЕВА е сертифициран йога инструктор, астролог и основател на платформите за онлайн обучения HomeYoga.bg и AstroAcademy.bg. Практикува йога от 2005 г. и е завършила преподавателски курсове по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Редовен автор е в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle". В допълнение, Мими е преминала редица семинари в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които обучения по приложна психология и философия, посвещения в Рейки и Акашови записи, курс по ведическо хранене и др. В момента, тя се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология.

Д-Р МАРИЯН ИВАНОВ е основател и собственик на Медицински център "Фитолек" – София. Водещ специалист в областта на холистичната и интегративна медицина. Магистър по здравен мениджмънт към Университета в Нант – Франция. Преподавател към Европейска школа по клинична хомеопатия и към Медицински университет – София. Специалист по вътрешни болести. Автор на формули на хранителни добавки, одобрени и произвеждани за България във Франция. Създател на формули на чайове с лечебна насоченост, произвеждани от Българска чаена компания. Автор на много книги и на стотици статии и публикации в научно–популярни и специализирани издания. Последният му бестселър „Всичко е в твоите ръце” е в съавторство с академик Норбеков. Д-р Иванов е международно сертифициран йога инструктор по системата на Yoga Alliance и води часове по Терапевтична йога, съобразени с познанията в областта на епигенетиката, в които са включени и Дао практики, тибетски упражнения, ставна гимнастика, пилатес и др. (за повече информация вижте: http://www.phytolek.com/).

Програма

16 ноември (петък)

14:00 – 17:30 – Настаняване, време за почивка и спа
18:00 – 19:30 – Класическа йога с Мими Дончева
19:30 – 21:00 – Вечеря
21:00 – 21:30 – Водена медитация с Мими Дончева

17 ноември (събота)

8:00 – 9:30 – Терапевтична йога с д-р Мариян Иванов
9:30 – 10:30 – Закуска
10:30 – 12:00 – Беседа с д-р Даниела Карабелова: Ароматерапия за имунната защита през зимата
12:00 – 19:30 – Свободно време за спа и релакс
След 19:00 – Вечеря, време за разговори и танци в ресторанта

18 ноември (неделя)

8:00 – 9:30 – Утринна йога с Мими Дончева
9:30 – 10:30 – Закуска
10:30 – 12:00 – Беседа с д-р Мариян Иванов: Хомеопатия, източна медицина и естествени средства за стимулиране на имунитета
12:00 – Освобождаване на хотела
След 12:00 ч. – Възможност за разглеждане на забележителностите в района