Безплатен уебинар: Йога и хомеопатия за добро храносмилане

Съвременният начин на живот е свързан с редица нездравословни хранителни навици: нередовно хранене, хранене набързо, пиене на прекалено много газирани напитки и кафе, консумация на много въглехидратни храни и др. Още повече, нездравословният начин на хранене в комбинация с непрекъснат стрес, недостиг на определени храносмилателни ензими, хранителна алергия или стомашно-чревни инфекции, води до редица нарушения в храносмилането. Те предизвикват непълноценно смилане на храната и намалено усвояване на редица хранителни вещества. А това оказва неблагоприятно въздействие върху дейността на целия организъм.
    
Този уебинар е за теб, ако често ти се случва да страдаш от:
  • чувство за тежест в горната част на корема
  • повишено образуване на газове
  • киселини и оригване
  • гадене

За да облекчат тези оплаквания, хората често прибягват до използването на лекарства - храносмилателни ензими, антиацидни медикаменти, болкоуспокояващи, лекарства абсорбиращи газовете и др. Въпреки че в повечето случаи действат, тези лекарства съдържат изкуствени химични субстанции, които нерядко ги правят  токсични за организма или предизвикват редица странични ефекти. Освен това, действието на тези медикаменти бързо отминава. Поради тази причина, медицинските специалисти обръщат все по-голямо внимание на хомеопатичните лекарства, които в повечето случаи са не по-малко ефективни от изкуствените химични субстанции, но имат и голямото предимство, че са безвредни и стимулират организма сам да се справи с възникналия в него проблем. 

Ако искаш да разбереш:
  • как действа хомеопатията и какво може да се лекува с нея
  • какви хомеопатични лекарства да използваш за повлияване на често срещаните храносмилателни смущения
  • как да подпомогнеш доброто храносмилане чрез йога 
  • ​отговорите на твои въпроси към водещите
запиши се за уебинара!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ТУК ЗА "ЙОГА И ХОМЕОПАТИЯ ЗА ДОБРО ХРАНОСМИЛАНЕ"!

ВСИЧКИ, КОИТО ГЛЕДАТ УЕБИНАРА НА ЖИВО, ЩЕ ПОЛУЧАТ ПОДАРЪК ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ:
Кратък наръчник с хомеопатични лекарства за храносмилателни смущения​


Събитието ще има и запис! За да го получиш, регистрирай се през горния линк дори да не можеш да присъстваш в неделя!

КОГА: 18 март 2018, 17:00 ч.

КЪДЕ: Пред екрана на твоя компютър/таблет/телефон

ВОДЕЩИ:

Мими Дончева е сертифициран йога инструктор, астролог и основател на онлайн йога студиото HomeYoga.bg. Практикува йога от 2005 г. и е завършила учителски курсове по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Астрология е изучавала към Съюз на астролозите „И. Станчев“ и в момента е член на съюза. В допълнение, Мими е преминала редица семинари в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които обучения по приложна психология и философия, посвещения в Рейки и Акашови записи, курс по Ведическо хранене и др. Понастоящем, тя се обучава за психотерапевт с юнгианска ориентация към БОАП "К. Г. Юнг". И е редовен автор в списание "Йога за всички."
 
Д-р Мариян Иванов е основател и собственик на Медицински център "Фитолек" – София. Водещ специалист в областта на холистичната и интегративна медицина. Магистър по здравен мениджмънт към Университета в Нант – Франция. Преподавател към Европейска школа по клинична хомеопатия и към Медицински университет – София. Специалист по вътрешни болести. Автор на формули на хранителни добавки, одобрени и произвеждани за България във Франция. Създател на формули на чайове с лечебна насоченост, произвеждани от Българска чаена компания. Автор на много книги и на стотици статии и публикации в научно–популярни и специализирани издания. Последният му бестселър „Всичко е в твоите ръце” е в съавторство с академик Норбеков. Д-р Иванов е международно сертифициран йога инструктор по системата на Yoga Alliance и води часове по Терапевтична йога, съобразени с познанията в областта  на епигенетиката, в които са включени и Дао практики, тибетски упражнения, ставна гимнастика, пилатес и др. (за повече информация вижте: http://www.phytolek.com/).