Женско царство - ритрийт с практики, гонгове, ритуали

На разпада на Луната ще се съберем в пространство на обмен, където всяка ще може да прояви онази своя спяща същност, в която потенциалът й тихо чака своето време.

Коя е жената? Нима тя еднолика? Жената е въплъщение на Шакти – онази творческа сила в нас, която ни разгръща в спиралата на разширението и съзиданието. Това е и енергията, която означава "сила" или "да влезеш в силата си" и ни движи напред по творческия ни път. Шакти е олицетворение на божествената женска сила, която веднъж отключена се превръща в генератор на подхранваща енергия. Тази сила ние сме приспали в монотонния ритъм на ежедневието и често сме в режим на справяне. А жената е тук, за да цъфти и процъфтява, справянето е просто защитен механизъм. Когато ние жените се събираме заедно, се отваря портал, през който от утробата на Божествената майка се изсипва благословия за нас. Веднъж докоснали се до тази животворяща енергия, ние ставаме неин проводник и позволяваме тя да захранва живота ни, да превърне бита ни в празник.

Този уикенд ще е празник. Дълбоката работа ще преживеем чрез лекотата, която е възможна в присъствието на Божествената милост. Вибрацията от гонга Венера, тибетските купи, раковините, шаманския барабан и камертоните ще разширят измерението ни до фините нива, за да можем да преживяваме директно и да обновим енергията в клетките си. Инструментите ни отвеждат на пътешествие далеч отвъд ума ни, където искрата на чистото познание докосва нещо древно в нас. Пробудено, то става основна движеща сила в ежедневието ни. И така справянето се трансформира в творене!

Инструментите които ще използва Ели Шербан са:
- Шамански Барабан с ритъма на Земята, който е и ритъма на сърцето – звукът на барабана с този точно ритъм дава дълбока връзка с физическото тяло и се случва физическо освобождаване на наши травми и болезнени състояния.
- Раковини - естествени ръковини от морето, чийто мощен звук действа най-вече на нашето магнитно поле и аура. Звукът, подобен на звук от рог, освобождава нашата аура от външни влияния и чужди програми.
- Планетарен гон, тониран на честотата на планетата Венера – звукът на гонга ни отвежда дълбоко в нашето вътрешно простанство, въздействието му е както върху физическото тяло, така и върху емоционалното. Преживяваме осъзната връзка със самите себе си и се впускаме на индивидуално вътрешно пътешествие.
- Камертони - звуците на камертоните ни дават вътрешна хармония и баланс. Те водят до мощно прочистване на нашите финни тела. В резултат на което, ние чустваме физическо обновление, хармонизиране и усещане за потока на самия Живот вътре в нас.

Ще преживеем едно вътрешно пътуване в Царството на сърцето, водено от уменията на Деви и с помоща на Сакралния Звук.

Този уикенд е за всяка жена, която желае да:
  • Празнува живота си на жена
  • Да спре да се справя и да започне да твори и да процъфтява
  • Да се почувства жива, желана, красива и магнетична
  • Да се подхрани от други жени
  • Да работи върху личните си теми в защитена среда
  • Да се почувства свободна

Подарък за всяка жена – био етерично масло на 11 Луни (www.11-moons.com)!

Водещи: Деви и Ели Шербан

Кога: 9 - 11 март 2018

Къде: Тринити ритрийт център, гр. Априлци

Цена: 260 лв. 
Включва 2 нощувки, 2 закуски и 2 вечери в изключителната атмосфера на Тринити.
Всички практики, ритуали, медитации с Деви и Ели Шербан.

Записването става с превеждане на 30 % капаро и регистрация в електронната форма тук: http://trinityretreathouse.com/reservations/

За въпроси: 0894488808