Из Южна Индия с Юлия Савова

Тази година пътуването до Индия е свързано с 12-дневен курс "Себеизследване чрез Йога" в семейния ашрам на Харилал и Мира Каранат в близост до гр. Кочин.

Мястото се намира на брега на морето, с открита йога-зала под палмовите дървета, далеч от туристическия поток. Програмата на обучението следва традиционния живот в един ашрам и включва ежедневни практики по асана, пранаяма и медитация, лекции на теми от философията на йога, карма йога и мантра йога.

Ако изпитвате потребност да задълбочите йога-практиката си, както и да се запознаете или потопите по-дълбоко в нейната философия, включете се в това вдъхновяващо пътуване!

След обучението ще направим обиколка из Южна Индия, посещавайки различни места - както  духовни, така и туристически. Сред тях са храмове, чаени плантации, лагуни, природни резервати и др. Ще имате възможност да се подложите и на автентична аюрведична терапия, като съчетаете полезното с приятното.

Пътуването е с продължителност 23 дни.

Водещ: Юлия Савова

Кога: 30 ноември 2019 - 22 декември 2018

Къде: щата Керала, Южна Индия

Цена: 2000 - 2200 евро, която покрива целия престой, включително самолетния билет (при закупуването му до края на март, е валидна по-ниската цена, след тази дата или в зависимост от тарифите на авиокомпанията - по-високата). Билетите се резервират през туристическа агенция!

За повече информация: 0889 66 77 80 - Юлия Савова