Мечтай мащабно - просто го направи!

Второто издание на Мечтай мащабно е разработена стъпка по стъпка система за сигурни резулатати при реализация на мечтите ти. 

Разбрах, че да мечтаеш е задължително, иначе увяхва потенциала ти. Без цели просто се рееш без ясна посока, попадаш в капана на отлагането и разочарованието. Няма никаква причина да не сбъдваш мечтите си, освен една. И тя е: загнездените дълбоко в подсъзнанието вярвания, свързани с твоето себевъзприятие. 

Процесът на мечтаене е най-естественото състояние на децата. Но после ограниченията, които порастващият човек налага, стесняват значително диапазона на възможностите, които аз вярвам, че са наистина безгранични.

Дълъг е процесът по откриване и осветляване на скритите причини да не сбъдваме мечтите си, или да се отказваме преждевременно при първите спънки. Този процес е индивидуален и за него има други методи, които използвам, като констелациите. 

Тази сесия е надграждане на първо издание и е за тези, които се чувстват готови и могат да поемат отговорност за посоката на живота си. Разбира се тя би била полезна и за онези, които все още не вярват в себе си. 

Мечтата е езика на душата, чрез която тя заявява своето предопределение. Ще се научим да чуваме този език и да го преведем на ума чрез целеполагане на стъпки. Ще ви дам пътна карта, която стъпка по стъпка да ви отведе право към мечтания живот. Въпросът е готов/а ли си да живееш този живот? 

Тъй като мечтата се сбъдва чрез пътуването, което ние като житейски герои предприемаме, то тя е неразделна част от нашата трансформация. Мечтата е онзи стремеж, който е устоял проверката на времето. Това не е променливо желание, което варира според настроението или хормоните. :) 

Нека 2018 е годината, в която да посееш, да накараш да покълне и да видиш процъфтяваща мечтата ти! Нова или многогодишна - мечтата ти ще се задейства от мощните вътрешни механизми, които те движат в пътя ти, когато си истински свободен от миналото. 

В тази сесия: 
  • Стъпка по стъпка ще внесем яснота в мечтата 
  • Ще я разбием на цели
  • Ще осъзнаем нужните ресурси, за да я постигнем и ще се ангажираме да ги осигурим
  • Ще задействаме мощните механизми на проявлението
  • Ще поставим един летящ старт на живот, движен от вътрешата искра 

Радостта, която извира от душата, когато следваме мечтата си, е несравнима с нищо друго!

Водещ: Деви

Кога: 29 януари, 19:00 - 21:00 ч.

Къде: Мандала - център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

Цена: 18 лв. 
Важат карти Мултиспорт.

Запази своето място на 0894488809!