Терапевтична йога за гърба, кръста и раменете

В тази сесия Деви ще ти представи нов комплекс от асани и пранаяма, който да работи специфично с проблемните области в тези зони.

Усещаш, че гърбът, вратът, кръстът и раменете са проблемна зона и често имаш болки или схващане там? Деви изследва различните начини за балансиране на асиметрията на двете половини на тялото, за да хармонизира противоположностите чрез практиката си. В този час ще работиш по проблемните зони чрез уникалния асиметричен подход, който е спасил нея от болките, за да възвърнеш баланса и виталността в тялото си.

Много хора работят дъгли часове на стол, пред компютър. Това води до сковаване на раменете, врата, болки в гърба и кръста. Тялото е съвършен инструмент, който има нужда от постоянно настройване и грижа. В този час ще се фокусираш върху посланията на тялото си и ще се научиш да го чуваш и да отговаряш адекватно на нуждите му. Ще балансираш между сила и гъвкавост чрез терапевтичен подход към асаните, за да събудиш естествените оздравителни сили на тялото. Ще завършиш с пранаяма и медитация, които осигуряват правилния път на енергийния поток в тялото.

За кого е този час: Всички хора от всички възрасти, без ограничение!
Ако имаш диагноза, операция или травма, моля консултирай се със своя лекар, преди да посетиш този час. 

Какво ще научиш: Ще изследваш тялото си и ще научиш повече за собствените си асиметрии. Можеш да се докоснеш до по-дълбоката причина за тях. Ще си тръгнеш с техники, които да прилагаш ежедневно. Ще разхлабиш енергийните блокажи и възли в тялото си и ще усетиш потока на живителна сила в себе си. Ще насочиш фокуса си към благосъстоянието си, вместо към проблемите си. Ще се почувстваш изпълнен/а с живот и сили!

Водещ: Деви

Кога: 1 февруари, 18:30 - 20:30 ч.

Къде: Мандала - център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

Цена: 15 лв. 
Важат карти Мултиспорт

Важно! Местата са ограничени и бързо се запълват. Мястото е гарантирано при предварително заплащане на рецепция на Мандала. В деня на практиката с приоритет са тези, които дойдат на място по-рано до запълване на местата. Не можем да гарантираме място на тези, които не дойдат на време!

Запази своето място на: 0894488809, info@yogamandala.net