Изцеление на сърцето с Ин йога и гонг баня

Деви и Ели Шебран ще обедният супер силите си, за да създадат едно любящо поле, в което да разтвориш блокажите на сърцето си. В тази сесия ще работим за сърдечния център с най-високо вибрационното масло от роза дамасцена, лечебната дълбокопотапяща Ин йога и изцеляващите и храмонизиращи звуци на гонговете.

Всички терзания започват и свършват в сърцето. Пътят на завръщане в сърцето е само началото на едно ново пътешествие през и чрез него. Ще изследваме облаците, които помрачават искрящата субстанция на сърцето и нежно ще сваляме преградите, които сами сме вдигнали на пътя на обичта. 

По време на тази практика, за 2 часа ще изминем най-дългия път в живота си – от главата до сърцето. Физическото сърце има свое електромагнитно поле, което е 5000 пъти по силно от това на мозъка и то е единствената помпа в тялото, която всеки ден генерира достатъчно енергия да движи камион в продължение на около 30 км! А за целия живот, генерираната енергия е достатъчна за отиване до Луната и обратно!

Когато тялото е в покой, на кръвта са й нужни само 6 секунди да отиде от сърцето до белите дробове и обратно, само 8 секунди да отиде до мозъка и обратно, и само 16 секунди да достигне пръстите на краката и да мине целия път обратно до сърцето.

В този час ще дарим на сърцето си покой, а на мозъка си – най-омайващия аромат на роза. На този аромат никой не може да устои, сърцето ще се отвори, а мозъкът ще притихне и ти ще се докоснеш до истината и безметежната любов.

Ели Шербан ще те отведе на едно пътешествие във вътрешния свят и среща със Сакралния Звук. С майсторството си и помощта на инструментите – планетарен гонг Венера, раковини, камертони и тибетски купи, ще те потопи в Сакралния Звук и ще те отведе на едно пътешествие навътре, където всеки от участниците ще срещне онази изключена до този момент част, която очаква да бъде интегрирана за постигане на Вътрешна Пълнота и Пустота едновременно. Това е индивидуално, лично преживяване, което ще споделим всички заедно. За гонг медитацията и ползата от вибрацията на Сакралните инструменти е написано много, но живото знание е личен преживян опит, който е само ТВОЙ избор.

Тази сесия е изключтелен шанс да се потопиш в полето на две жени, които живеят в сърцето си и имат уменията и способността да създават поле, в което и ти да можеш да се отпуснеш в твоето.

Водещ: Деви и Ели Шербан

Кога: 11 януари, 18:30 - 20:30 ч.

Къде: Мандала - център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

Цена: 30 лв. 
Не важат карти Мултиспорт.
Карти Мандала важат с доплащане 20 лв.

С предварително записване на 0894488809, info@yogamandala.net