Мисия "Безгрижно детство" - коледен дарителски маратон

Детето играе заради самата игра….

Каним те на едно събитие с кауза, което е част от нашата коледна инициатива Любов за Любов. Половината от събраните средства ще бъдат дарени на фондация “За Нашите Деца”.

Защо Любов за Любов? 
Любовта е онази спойваща съставка, която ни подхранва по житейския ни път. Когато излъчим любов, тя се отразява обратно към нас многократно. Каним те в този ден да получиш и да дадеш любов. Да, любовта не е разменна монета, но тя е състоянието, в което ти спираш да пресмяташ и от отвореното ти сърце струи меланж от светли чувства. Те хранят света, хранят и теб. В този ден ще можеш да практикуваш с топ преподаватели от Мандала разнообразни практики, йога, танци, игри, да участваш в работилници.

Защо Безгрижно детство? 
Детството е единствения период в живота на човек, когато грижите са поети от друг. И въпреки това много деца нямат това право на безгрижно детство. Всеки ден в България се изоставят по 2 деца.

Ние откликнахме на посоката, в която фондацията ще насочи част от бъдещите си усилия - а именно да образова и развива уменията за игра. През играта децата в най-ранна възраст взаимодействат със света около себе си и го опознават. Играта позволява на децата да създават и опознават свят, който те могат да управляват, борейки се със собствените си страхове. Като овладяват собствения си свят, през играта децата развиват нови компетенции, които водят до повишаване на увереността и гъвкавостта, от които ще се нуждаят, за да посрещат бъдещите предизвикателства. Играта идва чак след като са задоволени базовите нужди на детето и създава усещане за безгрижност и лекота, освен уменията, които развива.

Ако твоето вътрешно дете има нужда да помечтае, да поиграе и да потвори доведи го в този ден на избрана от теб практика, погрижи се за него, а ние заедно с фондация “За нашите деца” ще се погрижим твоя принос да усмихне някое дете.

Също през целия декември в Мандала ще има кутии и кът, където можеш да дариш нови неща от първа необходимост, като памперси, пюрета, кремчета и разбира се, игри за децата в нужда. Ако желаеш да подариш игра и да я опаковаш можеш да надпишеш отгоре възрастта и пола, за които е подходяща.

Защо тази кауза? 
Аз, Деви - създателката на център Мандала, научих миналата година, че съм била осиновена. Прекарах години в съзнателни усилия да пусна майка ми, която вярвах, че е починала като съм била на 4, докато не разбрах, че това е била осиновителката ми, а биологичната ми майка е жива и млада. Минах през дълъг път, за да приема съдбата си и да преодолея травмата от двойното отделяне. Затова за мен каузите на фондацията имат лична стойност. Възможността да подкрепя фондация “За нашите деца” и, по-специално, каузата децата да остават в биологичните си семейства, когато е възможно кара сърцето ми да откликва с едно радостно ДА! Затова, ти благодаря лично от мое име и от името на всяко дете, което ще има възможност да остане със своите родители и да има по-безгрижно детство.

Заедно можем да донесем положителна промяна в нас и около нас чрез дълбочината на разбирането си, чрез желанието за лична трансформация и чрез любяща активност в света!

Важно е да създаваме щастливи, готови за живота деца чрез развитие и отношение, което е от изключителна спешност за съвременното общество. За да имаме ефективно младо общество за в бъдеще, трябва да станем част от промяната днес.

Да помогнем да има мечтатели, които са способни да изпълняват мечтите си !

ПРОГРАМА
09:30 - 10:30 Йога за модерния човек с Мими Дончева
10:45 - 11:45 Класическа йога с Роби
12:00 - 13:00 Виняса йога с Георги
12:00 - 13:00 Кизомба - танцът на прегръдката с Лили и Стефан 13:15 – 14:15 Винг Чун с Петър
13:15 - 14:15 Танци на женската сила с Мон
14:30 - 15:30 Релакс сесия с Анастасия
14:30 - 15:30 Виняса йога с Диа
15:45 - 17:15 Среща с вътрешното дете с Деви
15:45 - 16:45 Прекъсване на кармични връзки с водещ Мая Митрева

Кога: 23 декември 2017 г.

Къде: Мандала - център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

Цена: 10 лв на практика - 50% от събраните средства ще дарим на Фондация "За нашите деца"

За повече инфо: 0894488809