Мечтай мащабно

Когато разбрах колко обусловени и внедрени могат да бъдат мечтите ни, се отправих на пътешествие - да изровя онази дълбока мечта, която познава само сърцето ми. Помниш ли като дете как мечтаеше? А днес имаш ли мечта? Не желание, а мечта. Разликата е, че мечтата е нещо много по-голямо от желанието. Тя е онова послание от душата, което те движи по пътя. Мечтата съдържа в себе си всичко - и копнежа и пречките по пътя и самия път. Мечтата е езика на душата, чрез която тя заявява своето предопределение. 

Последното Новолуние за годината ни зове, за един грандиозен финал на 2017 г.! Сега е моментът да разпукаме черупката си и смело да заявим мечтата си за 2018 година. В тази сесия ще работим само с една мечта. Защото ако в нас има 2 мечти, това вече поражда конфликт. Мечтата изисква от нас да изминем път. И обикновено този път ни връща обратно към себе си. 
Мечтата изисква ПОСВЕЩАВАНЕ. Да, точно това което така плаши и същевременно вълнува. Постоянство, отдаденост, всеки ден по малко, някой път - със скок. 

Тъй като мечтата се сбъдва чрез пътуването, което ние като житейски герои предприемаме, то тя е неразделна част от нашата трансформация. Мечтата е онзи стремеж, който е устоял проверката на времето. Това не е променливо желание, което варира според настроението или хормоните :) 

Затова, на това последно за годината новолуние те предизвиквам - не играй на дребно. Нека 2018 е годината, в която да посееш, да покълнеш и да видиш процъфтяваща мечтата ти. 
В тази сесия ще положим основите към твоята мечта, която ще е малко по-реална след това. 
Нова или многогодишна - мечтата ти ще се задейства от мощните вътрешни механизми, които те движат в пътя ти, когато си истински свободен от миналото. 

В тази сесия: 
  • Ще изровим автентичната ти мечта изпод всички останали внедрени отвън идеали и концепции;
  • Ще изследваме вътрешните ти прегради пред реализирането;
  • Ще поставим един летящ старт на живот, движен от нещо вълнуващо.

Радостта, която извира от душата, когато следваме мечтата си, е несравнима с нищо друго. 

Водещ: Деви

Кога: 18 декември, 18:30 - 20:30 ч.

Къде: Мандала - център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

Цена: 15 лв. Важат карти Мултиспорт. Карти Мандала важат с 5 лв доплащане.

Запази своето място на: 0894488809