Съживи тялото си – Терапевтична йога за гърба, врата, раменете и кръста

В тази сесия Деви ще ти представи нов комплекс от асани и пранаяма, който да работи специфично с проблемните области в гърба, врата, раменете и кръста. Усещаш, че тези зони са проблемни и често имаш болки или схващане там? Деви също! Затова тя изследва всякакви начини да балансира асиметрията на двете половини и да хармонизира противоположностите в тялото си чрез практиката си. Заедно с нея, ще работиш по проблемните зони чрез уникален асиметричен подход, за да възвърнеш баланса и виталността в тялото си.

Работиш ли дъгли часове на стол, пред компютър? Това води до сковаване на раменете, врата, болки в гърба и кръста. Тялото е съвършен инструмент, който има нужда от постоянно настройване и грижа. В този час ще се фокусираш върху посланията на тялото си, ще се научиш да го чуваш и да отговаряш адекватно на нуждите му. Ще балансираш между сила и гъвкавост чрез терапевтичен подход към асаните, за да събудиш естествените оздравителни сили на тялото. Ще завършиш с пранаяма и медитация, които осигуряват правилния път на енергийния поток в тялото.

За кого е този час: 
Всички хора от всички възрасти, без ограничение!

Какво ще научиш:
  • Ще изследваш сам/а тялото си и ще научиш повече за собствените си асиметрии
  • Можеш да се докоснеш до по-дълбоката причина за тези асиметрии
  • Ще си тръгнеш с техники, които да прилагаш ежедневно
  • Ще разхлабиш енергийните блокажи и възли в тялото си и ще усетиш потока на живителна сила в тялото си
  • Ще насочиш фокуса си към благосъстоянието си, вместо към проблемите си
  • Ще се почувстваш изпълнен/а с живот и сили

Водещ: Деви

Кога: 16 ноември, 18:30 - 20:30 ч.

Къде: Мандала - център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

Цена: 15 лв. Важат карти Мултиспорт

Важно! Местата са ограничени и бързо се запълват. Мястото е гарантирано при предварително заплащане на рецепция на Мандала. В деня на практиката с приоритет са тези, които дойдат на място по-рано до запълване на местата. Не можем да гарантираме място на тези, които не дойдат на време.

Запази своето място на: 0894488809, info@yogamandala.net