3-та практика от програмата „Разпери криле“: Мястото ми в света – Огнената енергия на его дракона

В нашата 3-та женска среща ще докоснем една чувствителна тема – нашето его, нашето място в света и нашето усещане за лична стойност. Егото е онази наша идентификация с мислите, която може да ни постави в капана на сериозността. Сериозността върви ръка за ръка със сравнението, с поемането на непосилна отговорност, с идентифицирането с мъжки роли, които отнемат от творческата флуидна енергия на жената. Ще изследваме онези модели, които ни карат да се сравняваме, да се самооценяваме да се поставяме под и над другите, да живеем по правилата на авторитетите в живота ни, вместо по ритъма на сърцето ни.

Ще ви насочвам с правилните въпроси и практики, които да извадят наяве ролите ви, онези “трябва”, които отнемат от енергията ни и ни отдалечават от истинските извори на силата ни. Ще ви предложа изграждане на здравословна връзка с ЕГОТО, чрез заемене на правилната позиция в света, чрез намиране на точното място, което е отредено за всеки от нас.
Ще се отправим на лов и за онези вярвания в нас, които са много по-силни от съзнателните ни желания и които се проявяват под формата на спънки по пътя на реализацията. Ще ви запозная и с една неподозирана енергия в желанията ви, която е причина да не постигате резултатите, или да не може да ги задържите. И също ще ви споделя идеята за не-амбицията като естествен път в живота.

Аз вярвам, че всички ние знаем вече тези неща, но в това споделено пространство всяка ще има възможност да се вгледа дълбоко в простора на сърцето си и да улови сама клопките на обусловеностите си. И най-вече ще преживеем всичко през телата си, чрез свързване с пулсиращата информация на истината в клетките ни. Чрез игра ще се научим да дефинираме границите си и вместо да казваме ДА или НЕ на другите, да се научим да казваме ДА на себе си.

КЪМ ОНЛАЙН МОДУЛ 3 НА ПРОГРАМАТА

КЪМ ИНФОТО ЗА ЦЯЛАТА ПРОГРАМА "РАЗПЕРИ КРИЛЕ"

Водещ:
 Деви

Кога: 23 октомври, 18:30 - 20:30 ч.

Къде: Мандала - център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

Запази място на: 0894488809, info@yogamandala.net

Цена на практиката: 18 лв.
Карти Мултиспорт важат без доплащане, месечни карти на център Мандала важат с доплащане 8 лв.

Цена само на онлайн модул: 40 лв.
Включва обучителни видеа, водени медитации, pdf презентации и др.

Пакетна цена за практика + онлайн модул: 55 лв.
Ако използвате карта Мултиспорт за практиката, то цената на онлайн курса е отделно – 40 лв.