2-ра практика от програмата „Разпери криле“: Жената като вълна - 4-те седмици от женския цикъл

Ти си жена и искаш да живееш добре, да обичаш и да бъдеш обичана, да реализираш талантите си, да имаш живот-мечта. И въпреки това, все още не го живееш напълно. Има нещо, което не виждаш ясно, стигаш до някъде и не можеш да продължиш със същия ентусиазъм? Имаш дни на апатия, дни в които искаш да се скриеш от целия свят? А в други дни всичко се случва с лекота?

Знаеш ли, че има начин да менажираш интелигентно женската си енергия, така че винаги да си на вълната на вътрешния си ритъм? Знаеш ли, че жената живее по различни закони от мъжете? И в този мъжки свят често губи своето истинско място, започва да се състезава, да изисква, да мърмори, да се бори, да пробива. Жената има специфични стратегии, за да достига своите върхове, има и начини да бъде удоволетворена в дълбините си.

Жената е подвластна на месечния си цикъл. Има 4 седмици на цикъла, в които жената проявява 4 типа поведение. Нашите емоционални тела са в състояние на постоянен цикличен поток – ние сме подвластни на хормоните, които се синтезират в тези 4 седмици и те са с разлчен заряд. Запознавайки се с различните архетипи, можем да започнем да различаваме енергиите им и как те се манифестират в нас. Жените могат да преминават през тези архетипи в рамките на един ден, по време на целия менструален цикъл и лунен месец, както и в контекста на целия живот. Ако ние сме наясно със заряда на всеки архетип, можем с лекота да сърфираме по вълните на живота и да избираме дейностите си според активния в момента архетип. Говорейки за цикличност няма начална отправна точка, както и крайна. Традиционно първият ден от цикъла ти е началната точка, която се характеризира с архетипа на Мъдрата жена.
В тази сесия ще разгледаме многопластовото същество ЖЕНА и ще изясним недоразуменията, които изваждат жената от баланса. Ще утвърдим женският цикъл като източник на мъдрост, вместо на страдание и ще разберем коя е нашата водеща женска стратегия и дали тя е успешна.

КЪМ ОНЛАЙН МОДУЛ 2 НА ПРОГРАМАТА

КЪМ ИНФОТО ЗА ЦЯЛАТА ПРОГРАМА "РАЗПЕРИ КРИЛЕ"

Водещ:
 Деви

Кога: 16 октомври, 18:30 - 20:30 ч.

Къде: Мандала - център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

Запази място на: 0894488809, info@yogamandala.net

Цена на практиката: 18 лв.
Карти Мултиспорт важат без доплащане, месечни карти на център Мандала важат с доплащане 8 лв.

Цена само на онлайн модул: 40 лв.
Включва обучителни видеа, водени медитации, pdf презентации, аудио утвърждение „Призоваване обратно на силата“.

Пакетна цена за практика + онлайн модул: 55 лв.
Ако използвате карта Мултиспорт за практиката, то цената на онлайн курса е отделно – 40 лв.