Ин йога - нова близост

Тялото е само повърхността, върху която се проектират най-дълбоките ни емоции. Болките, схващанията и блокажите се коренят в непреработени ситуации и емоции, които не са били завършени и интегрирани. В тази практика ще адресираме нашите блокажи на няколко нива – ще се потапяме в по-голяма дълбочина в конкретните зони на тялото, където изпитваме неразположение и ще изследваме вътрешно корените на тези проявления. Когато спрем да се вихрим и притихнем в пасивно наблюдение, се отваря лечебно пространство. В това пространство ще имаме възможност да се приближим до себе си, да проумеем някои несъзнателни до този момент вътрешни динамики, които са карали болката да се връща отново и отново. Ще разгледаме болката като посланник на ценна информация, която веднъж осветлена разгръща дверите на нашата цялост.

Тази сесия е подходяща за абсолютно всички.

Защо ИН йога?
Нашият ден е изпълнен с множество ЯН действия – ние общуваме с другите, движим се, понякога дори препускаме през ежедневието, за да се справим с натоварените си графици. Информацията, която внасяме в системата си е толкова много, че понякога не можем да я преработим и това предизвиква стрес, безсъние, раздразнителност, депресия и други неблагоприятни състояния. Източните системи ни учат, че здравето се базира на баланса между активност/действие и пасивност/почивка – ИН И ЯН.

Ин йога е чудесен начин да рестартираме цялата си система и да дадем нужната почивка на тялото и ума си, за да изживяваме истинско щастие в телата си. Чрез ин йога ние работим на много дълбоко ниво и имаме възможност многократно да подобрим гъвкавостта си, въздействайки директно върху фасцията – съединително-тъканната обвивка, която обгръща мускулите и прераства в сухожилия. Това действа благоприятно на ставите и увеличава тяхната мобилност. Ин йога e насочена към парасимпатиковата нервна система, която позволява на човек да релаксира. Тя ни „подарява“ един ценен отрязък от „време само за мен“, в който да си припомним същността си и да преподредим наистина важните неща в живота си.

ИН йога е едно плавно потапяне в сърцевината ни, осветяване и изследване на непознати кътчета от нашата душа, пътешествие навътре и надълбоко в себе си, от което изплуваме по-познаващи се, по-обичащи се и по-здрави. Практиката постига това чрез дълбоко-разтягащи пози, близо до земята, които се задържат между 3 и 5 минути. През това време бавно, но уверено ви напътствам чрез водена медитация, пеем мантри, усещате обичащите масажиращи ръце на моите асистентки-феи, докосвате се до високовибрационни етерични масла, които допълнително катализират вътрешната ви трансформация.

Водещ: Деви

Кога: 30 септември, 18:30 - 20:30 ч.

Къде: Мандала - център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

Само с предварително записване на 0894488809, info@yogamandala.net​

Цена:
 15 лв. Важат карти Мултиспорт.