Жената като вълна-практики за 4-те седмици на женския цикъл

Жената е подвластна на месечния си цикъл. Има 4 седмици на цикъла, в които жената проявява 4 типа поведение. Нашите емоционални тела са в състояние на постоянен цикличен поток - ние сме подвластни на хормоните, които се синтезират в тези 4 седмици и те са с разлчен заряд. Запознавайки се с различните архетипи, можем да започнем да различаваме енергиите им и как те се манифестират в нас.

Жените могат да преминават през тези архетипи в рамките на един ден, по време на целия менструален цикъл и лунен месец, както и в контекста на целия живот. Ако ние сме наясно със заряда на всеки архетип, можем с лекота да сърфираме по вълните на живота и да избираме дейностите си според активния в момента архетип.

Говорейки за цикличност няма начална отправна точка, както и крайна. Традиционно първият ден от цикъла ти е началната точка, която се характеризира с архетипа на Мъдрата жена. 

В този час ще преживеем всеки от тези 4 енергии чрез виняси, енергийни практики за всеки архетип, обяснение на хормоналните промени и аромат за всяка седмица. Ще осъзнаем благословията на месечния си цикъл и ще се научим как да овладяваме енергията на различните вълни, така че животът ни да е в резонанс с естествните биоритми на тялото ни. 

Кога: 2 октомври, 18:30 - 20:30 ч.

Къде: Мандала - център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

С предварително записване на 0894488809, info@yogamandala.net​

Цена:
 15 лв.

Водещ: Деви