Съживи тялото си 2: Терапевтичната йога за гърба, раменете и кръста

Както обещахме, те каним на второто издание на Съживи тялото си - Терапевтичната йога за гърба, раменете и кръста! Деви ще ти представи нов комплекс от асани и пранаяма, който да работи специфично с проблемните области в тези зони.

Усещаш, че гърбът, вратът, кръстът и раменете са проблемна зона и често имаш болки или схващане там? Деви също! Затова тя изследва всякакви начини да балансира асиметрията на двете половини и да хармонизира противоположностите в тялото си чрез практиката си. Заедно с нея, ще работиш по проблемните зони чрез уникалния асиметричен подход, който я спасява от болките, за да възвърнеш баланса и виталността в тялото си.

Може би работиш дъгли часове на стол, пред компютър? Това води до сковаване на раменете, врата, болки в гърба и кръста. Тялото е съвършен инструмент, който има нужда от постоянно настройване и грижа. В този час ще се фокусираш върху посланията на тялото си и ще се научиш да го чуваш и да отговаряш адекватно на нуждите му. Ще балансираш между сила и гъвкавост чрез терапевтичен подход към асаните, за да събудиш естествените оздравителни сили на тялото. И накрая ще завършиш с пранаяма и медитация, които осигуряват правилния път на енергийния поток в тялото.

Кога: 28 август, 18:30 - 20:30 ч.

Къде: Мандала - център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

Само с предварително записване на 0894488809, info@yogamandala.net​

Цена:
 15 лв., важат карти Мултиспорт. 

Водещ: Деви