Съживи тялото си 3: Терапевтична йога за гърба, кръста и краката

В първия работен ден след обновяването на облика на Мандала, създателката му Деви те кани на един много специален час, който има за цел да съживи тялото ти, да събуди енергията ти и да ти влее усещане за благосъстояние. 

Както обещахме те каним на третото издание на Съживи тялото си – Терапевтичната йога за гърба, врата, раменете и кръста! В тази сесия Деви ще ти представи нов комплекс от асани и пранаяма, който да работи специфично с проблемните области в тези зони.

Усещаш, че гърбът, вратът, кръстът и раменете са проблемна зона и често имаш болки или схващане там? Деви също! Затова тя изследва всякакви начини да балансира асиметрията на двете половини и да хармонизира противоположностите в тялото си чрез практиката си. Заедно с нея, ще работиш по проблемните зони чрез уникалния асиметричен подход, който я спасява от болките, за да възвърнеш баланса и виталността в тялото си.

Може би работиш дъгли часове на стол, пред компютър? Това води до сковаване на раменете, врата, болки в гърба и кръста. Тялото е съвършен инструмент, който има нужда от постоянно настройване и грижа. В този час ще се фокусираш върху посланията на тялото си и ще се научиш да го чуваш и да отговаряш адекватно на нуждите му. Ще балансираш между сила и гъвкавост чрез терапевтичен подход към асаните, за да събудиш естествените оздравителни сили на тялото. И накрая ще завършиш с пранаяма и медитация, които осигуряват правилния път на енергийния поток в тялото.

За кого е този час: Всички хора от всички възрасти, без ограничение!

Какво ще научиш: Ще изследваш сам/а тялото си и ще научиш повече за собствените си асиметрии. Можеш да се докоснеш до по-дълбоката причина за тези асиметрии. Ще си тръгнеш с техники, които да прилагаш ежедневно. Ще разхлабиш енергийните блокажи и възли в тялото си и ще усетиш потока на живителна сила. Ще насочиш фокуса към благосъстоянието си, вместо към проблемите си. Ще се почувстваш изпълнен/а с живот и сили! 

Кога: 11 септември, 18:30 - 20:30 ч.

Къде: Мандала - център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

Цена: 15 лв., важат карти Мултиспорт

Важно! Местата са ограничени и бързо се запълват. Мястото е гарантирано при предварително заплащане на рецепция на Мандала. В деня на практиката с приоритет са тези, които дойдат на място по-рано до запълване на местата. Не можем да гарантираме място на тези, които не дойдат на време. 

Запази своето място на: 0894488809, info@yogamandala.net

Водещ: Деви